Ιωάννα Μαλέσκου: Γέννησε η γνωστή παρουσιάστρια

 

Η Ιωάννα Μαλέσκου έφερε στο κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Η παρουσιάστρια, η οποία κράτησε για μεγάλο διάστημα την εγκυμοσύνη της μακριά από τα media, πλέον διανύει τις πρώτες ώρες αγκαλιά με την κόρη της!

Η Ιωάννα Μαλέσκου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3 κιλών, το απόγευμα της Παρασκευής 5 Μαΐου. Μητέρα και μωρό χαίρουν άκρας υγείας. Η παρουσιάστρια γέννησε με φυσιολογικό τοκετό.

Στο πλευρό της διαρκώς είναι ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Δανιάς, με τον οποίο παντρεύτηκαν πρόσφατα κάτω από άκρα μυστικότητα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, την Πέμπτη 30 Μαρτίου, στο δημαρχείο της Ραφήνας, κάτω υπό άκρα μυστικότητα.

Σε συνέντευξή της πριν καιρό, αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο έμαθε ότι ήταν έγκυος: “Ήμουν συνεχώς στη θάλασσα και έκανα σπορ – όταν το έμαθε ο γιατρός μου μού είπε: τα σταματάς αμέσως! Οπότε, αρχικά υπέθεσα πως η καθυστέρηση οφειλόταν στο γεγονός ότι βρισκόμουν διαρκώς στον νερό. Έκανα ένα τεστ και διαπίστωσα ότι περιμένουμε μωράκι”.

epirusblog.gr
5 of 5
 
Ιωάννα Μαλέσκου: Γέννησε η γνωστή παρουσιάστρια
epirusblog.gr
5 of 5
 
show biz 7428839488586376063
item