Πρέβεζα: Με δυναμική η συγκέντρωση για την Εργατική Πρωτομαγιά από σωματεία και φορείς του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα Πρέβεζας

Απεργιακή Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση πραγματοποίησαν σωματεία και φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στην Πρέβεζα, που συγκεντρώθηκαν το πρωί της Δευτέρας στο παλιό ΚΤΕΛ, τιμώντας όλους εκείνους που θυσιάστηκαν διαχρονικά για τα μεγάλα ιερά δικαιώματα της εργατικής τάξης.
Στην κεντρική ομιλία ο Μισηρλής Γιώργος, Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν.Πρέβεζας και Πρόεδρος της Ε.Γ. του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ τόνισε μεταξύ άλλων ότι «οι αγώνες των εργατών όλου του κόσμου μπορούν να νικήσουν κι ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να σπάσουν τα δεσμά της εκμετάλλευσης, ως τη νίκη.

Γιατί το 2023 υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών για μόνιμη και σταθερή δουλειά, με μειωμένο ωράριο και περισσότερο ελεύθερο χρόνο.

Για μισθούς, συντάξεις και σύστημα Υγείας που να ανταποκρίνονται στο ύψος των αναγκών των εργαζομένων.

Οι λύσεις έρχονται από την οργανωμένη δράση και κανένας υποσχόμενος κυβερνητικός Μεσσίας δεν μπορεί να δώσει λύση στα καθημερινά και οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε εργατική - λαϊκή οικογένεια».
Χαιρετισμό απηύθυναν οι Πανούσης Τηλέμαχος, γραμματέας του Σωματείου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Πρέβεζας, ο Σιούτης Σπύρος, Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας και ο Φιλιππούσης Μαθιός, Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Πρέβεζας.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε πορεία στους δρόμους της πόλης και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Κάππα στον Άγιο Θωμά.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Με δυναμική η συγκέντρωση για την Εργατική Πρωτομαγιά από σωματεία και φορείς του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 4629964299364318833
item