Ιωάννα Τριανταφυλλίδου & Κίμων Κουρής: Διακοπές στο Πήλιο για το φημολογούμενο ζευγάρι!

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου όπως όλα δείχνουν έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή της μετά τον χωρισμό της από τον Πάνο Βλάχο, με τον οποίο υπήρξε ζευγάρι για πολλά χρόνια.

Ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» είναι ο «εισαγγελέας Μαυρίδης» των Παγιδευμένων, Κίμων Κουρής.

Η Ιωάννα και ο Κίμων γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μιας ταινίας στην οποία συμμετείχαν και εκεί λέγεται ότι γεννήθηκε ο έρωτάς τους.

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησαν οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες ενώ σήμερα Τρίτη 2 Μαΐου στην εκπομπή «Breakfast@Star» αποκάλυψαν ότι η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Κίμωνας Κουρή βρεθήκαν στο Πήλιο για ολιγοήμερες διακοπές.

Μάλιστα, στο πρωινό μαγκαζίνο προβλήθηκε ένα βίντεο από μια έξοδο του φημολογούμενου ζευγαριού στην περιοχή.

Η σχέση της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου με τον Πάνο Βλάχο:

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος υπήρξαν ζευγάρι για παραπάνω από μια δεκαετία. Γνωρίστηκαν μέσα από πετυχημένη ελληνική σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» υποδυόμενοι το ζευγάρι. 

Και όπως αρκετοί σκέφτηκαν, πόσο ταιριαστοί είναι και γιατί να μην το δοκιμάσουν και στην πραγματικότητα, οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί φαίνεται ότι είχαν την ίδια άποψη και τελικά ερωτεύτηκαν!

Οι δύο ηθοποιοί – μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της Μουρμούρας- το 2015 πήραν την απόφαση να κυνηγήσουν το όνειρό τους στην υποκριτική στην Αμερική. 

Εκεί συνέχισαν να δουλεύουν ως ηθοποιοί σε διεθνείς παραγωγές. Βεβαίως οι δυσκολίες που συνάντησαν ήταν πολλές, τις οποίες και ξεπέρασαν μαζί.

Μάλιστα τόσο ο Πάνος όσο και η Ιωάννα κατάφεραν να κάνουν αρκετές σημαντικές δουλειές εκεί.  

Ξεχωρίζει η συμμετοχή του Έλληνα ηθοποιού στη σειρά του Netflix «Selena», όπου υποδύθηκε έναν νεαρό φωτογράφο και της Ιωάννας το 2020 στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά Homeland.

epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου & Κίμων Κουρής: Διακοπές στο Πήλιο για το φημολογούμενο ζευγάρι!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8096607175605504163
item