Γιάννενα: Στο Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων, ο Δημήτρης Δημητρίου

Με την Πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων κα. Μάρθα Παλαιοπάνου, τον αρχιπροπονητή κ.Τόλη Παλαιοπάνο και αθλητές του ομίλου συναντήθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Δημήτριος Δημητρίου.

Σε μια διαφορετική συνάντηση από τις άλλες, ο κος Δημητρίου ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Λιμνοπούλας και είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τις προπονήσεις μικρών αθλητών αλλά και μεγαλυτέρων όπως αυτή του Παγκόσμιου πρωταθλητή Θανάση Παλαιοπάνου, να συνομιλήσει με τον Ολυμπιονίκη Π.Μηλιώτη,  ενώ διαπίστωσε και των όγκων των κυπέλλων και μεταλλίων του ομίλου που κοσμού τα γραφεία του ΝΟΙ.

Στην συνάντηση ο Δημήτρης Δημητρίου  δεσμεύτηκε στους ανθρώπους του ομίλου ότι το επόμενο διάστημα θα βοηθήσει όσο μπορεί να γίνει μια συζήτηση με τις μεγάλες εταιρίες που πρέπει να αγκαλιάσουν τον όμιλο για να στηριχθούν μικροί αθλητές που έχουν μέλλον και τα επόμενα χρόνια θα διακριθούν αλλά και να υποστηριχθούν και οι εν ενεργεία πρωταθλητές για να φτάσουν όσο ψηλά γίνεται.

Για το πρόβλημα του ποδηλατόδρομου που σύμφωνα με την Πρόεδρο του ομίλου είναι αδιανόητο να κόβει στην μέση τις εγκαταστάσεις ο κος Δημητρίου δεσμεύτηκε ότι μαζί με όλους να βρεθεί με συναίνεση η βέλτιστη λύση η οποία και θα αναβαθμίσει την περιοχή αλλά και δεν θα δημιουργεί πρόβλημα στο σύνολο των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΝΟΙ αλλά και των άλλων σωματείων καθώς και των εγκαταστάσεων του  ΠΕΑΚΙ.


epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Στο Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων, ο Δημήτρης Δημητρίου
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 538922445421713750
item