ΝΔ για επιθέσεις σε προεκλογικά της περίπτερα: Οι θρασύδειλοι τραμπούκοι δεν πτοούν και δεν φοβίζουν κανέναν

Τις επιθέσεις σε προεκλογικά περίπτερα της ΝΔ στην Αττική, καταδίκασε το κυβερνών κόμμα, κάνοντας λόγο για «θρασύδειλους τραμπούκους» που «δεν φοβίζουν κανέναν».

Η Νέα Δημοκρατία, στην ανακοίνωσή της αναφέρει τρεις επιθέσεις σε προεκλογικά της περίπτερα, σε Ηλιούπολη, Θησείο και Πετράλωνα, αναφέροντας μάλιστα πως «όσο οι θιασώτες της σύγκρουσης και της προγραμματικής ένδειας κλείνουν το μάτι στους τραμπούκους σιωπώντας, τόσο εμείς θα συνεχίσουμε σταθερά και αταλάντευτα να πορευόμαστε στον δρόμο του πολιτικού πολιτισμού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ

«Μόνο το τελευταίο 48ωρο, θρασύδειλοι τραμπούκοι έσπασαν ένα εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στην Ηλιούπολη, έβαψαν δύο εκλογικά περίπτερα του κόμματος, στο Θησείο και στα Πετράλωνα, ενώ προκάλεσαν φθορές και έριξαν μπογιές στο εκλογικό περίπτερο του Ηρακλείου.

ΝΔ: Καλούμε όλα τα κόμματα να καταδικάσουν τις επιθέσεις των τελευταίων ημερών

Κανέναν δεν φοβίζουν. Κανέναν δεν πτοούν. Όσο οι θιασώτες της σύγκρουσης και της προγραμματικής ένδειας κλείνουν το μάτι στους τραμπούκους σιωπώντας, τόσο εμείς θα συνεχίσουμε σταθερά και αταλάντευτα να πορευόμαστε στον δρόμο του πολιτικού πολιτισμού, του διαλόγου και της σύγκρισης πεπραγμένων, προγραμμάτων και ιδεών με το βλέμμα στο αύριο.

Καλούμε, εκ νέου, όλα τα κόμματα να καταδικάσουν τις επιθέσεις των τελευταίων ημερών στη Νέα Δημοκρατία».

Υπενθυμίζεται πως χθες Κυριακή, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης βρισκόταν σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα με την οικογένειά του όταν δέχθηκε επίθεση με γιαούρτια από «θρασύδειλους αριστεριστές» όπως κατήγγειλε μέσω twitter.

epirusblog.gr
5 of 5
ΝΔ για επιθέσεις σε προεκλογικά της περίπτερα: Οι θρασύδειλοι τραμπούκοι δεν πτοούν και δεν φοβίζουν κανέναν
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 2251322283205114107
item