Ντιμπέιτ: Οι 6 δημοσιογράφοι της τηλεμαχίας σήμερα στην ΕΡΤ

Στο νέο σύγχρονο στούντιο της ΕΡΤ θα συναντηθούν σήμερα οι δημοσιογράφοι που θα μετέχουν στο debate των πολιτικών αρχηγών, την ερχόμενη Τετάρτη 10 Μαΐου.

Οι εκπρόσωποι των κομμάτων συμφώνησαν ο δημοσιογράφος, κοινής αποδοχής και μέλος της ΕΣΗΕΑ που θα συντονίσει την αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, να είναι ο Γιώργος Κουβαράς.

Ο κ. Φώτης Καφαράκης, Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης της ΕΡΤ αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ, ποιοι θα είναι οι δημοσιογράφοι από τους έξι τηλεοπτικούς σταθμούς που θα υποβάλλουν τις ερωτήσεις στους πολιτικούς αρχηγούς, κατά το ντιμπέιτ το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο νέο υπερσύγχρονο στούντιο της ΕΡΤ, την Τετάρτη 10 Μαΐου.

Τον Alpha θα εκροσωπήσει ο Αντώνης Σρόιτερ, τον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Παπαδάκης, το Mega η Ράνια Τζίμα, το Open ο Παναγιώτης Στάθης, τον ΣΚΑΪ η Σία Κοσιώνη και το Star η Μάρα Ζαχαρέα.

Οι δημοσιογράφοι αναμένεται να συναντηθούν σήμερα στις εγκαταστάσεις του Ραδιομεγάρου, ώστε να ρυθμιστούν οι λεπτομέρεις. Ενδεχομένως, να πραγματοποιηθεί η κλήρωση για να καθοριστεί η σειρά των ερωτήσεων.

Δείτε φωτογραφίες από το στούντιο της ΕΡΤ που θα γίνει το debate:

stoudio-debate1
stoudio-debate2
Η θεματολογία του ντιμπέιτ

Η θεματολογία της τρίωρης τηλεμαχίας θα χωρίζεται σε 5 ενότητες.

Πιο αναλυτικά:

1η Θεματική Ενότητα: Οικονομία – Ανάπτυξη – Απασχόληση2η Θεματική Ενότητα: Εξωτερική Πολιτική – Άμυνα

3η Θεματική Ενότητα: Κράτος – Θεσμοί – Διαφάνεια

4η Θεματική Ενότητα: Υγεία – Παιδεία – Κοινωνικό Κράτος

5η Θεματική Ενότητα: Περιβάλλον – Ενέργεια

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας οι αρχηγοί των κομμάτων θα έχουν την ευχέρεια να προχωρήσουν σε μία σύντομη καταληκτική τοποθέτηση.

epirusblog.gr
5 of 5
Ντιμπέιτ: Οι 6 δημοσιογράφοι της τηλεμαχίας σήμερα στην ΕΡΤ
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 5644010174461203294
item