Ο Σάκης Ρουβάς πρωταγωνιστεί σε μία ερωτική επανένωση στο νέο του video clip

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς γίνεται πρωταγωνιστής μιας ερωτικής επανένωσης στο καινούριο του video clip που μόλις κυκλοφόρησε!

Μετά την σαρωτική επιτυχία του Νο1 album του «Στα Καλύτερά Μου», ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης των τελευταίων 30 χρόνων στην Ελλάδα παρουσίασε πριν από λίγες μέρες το ολοκαίνουργιο τραγούδι του με τίτλο «Έλα Και Θα Δεις» σε στίχους και μουσική του Λευτέρη Κιντάτου και ενορχήστρωση του Μάριου Ψιμόπουλου, μια δυναμική ερωτική μπαλάντα, η οποία έχει ήδη κατακτήσει το κοινό. 

Το εντυπωσιακό music video του «Έλα Και Θα Δεις» μόλις κυκλοφόρησε στο YouTube σε σκηνοθεσία Steven Airth & Spiros Kapsilis!

Οι αναμνήσεις ενός θυελλώδους έρωτα που έσβησε στον χρόνο έρχονται στο μυαλό του πρωταγωνιστή του video clip, Σάκη Ρουβά. 

Το παρελθόν μπλέκεται με το παρόν, το χθες γίνεται ένα με το σήμερα σε μια σχέση που άφησε πίσω της συναισθηματικά κατάλοιπα. 

Κινηματογραφικές εικόνες σε συνδυασμό με γλαφυρή σκηνογραφία και φωτογραφία μας μεταφέρουν μέσα σε αυτή την έντονη σχέση.

Το «Έλα Και Θα Δεις» απογειώνει ερμηνευτικά με μοναδικό τρόπο ο Σάκης Ρουβάς και στις ζωντανές sold out εμφανίσεις του στο Teatro Athens κάθε Παρασκευή & Σάββατο, μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, μέχρι 27/5.epirusblog.gr
5 of 5
Ο Σάκης Ρουβάς πρωταγωνιστεί σε μία ερωτική επανένωση στο νέο του video clip
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4114858090568382028
item