Ανθή Σαλαγκούδη: «Δεν θα ξαναπήγαινα στο Survivor ασχέτως χρηματικού ποσού»

Η Ανθή Σαλαγκούδη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! μίλησε για την απόφασή της να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο και την εμπειρία που βίωσε στο Survivor 2021.

«Ήταν μια αρκετά δύσκολη περίοδος για εμένα. Μόλις είχε ξεκινήσει η δεύτερη καραντίνα, δεν άντεχα να μείνω πάλι κλεισμένη στο σπίτι και είχαν ακυρωθεί δουλειές που είχα κανονίσει. 

Μου είχαν κάνει προτάσεις και τα προηγούμενα χρόνια και δεν είχα μπει καν στη διαδικασία να το σκεφτώ.

Ήταν οι μεγάλες οικονομικές απολαβές που σε δελέασαν;

Σίγουρα έπαιξαν ρόλο. Επειδή ήταν ένας πολύ κόντρα ρόλος για μένα, η αλήθεια είναι πως δεν θα συμμετείχα αν τα χρήματα ήταν λίγα. Υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα το έκανα, οπότε τα χρήματα που πήρα ήταν όντως πολύ καλά, το λέω πολύ τίμια.

Τα διαπραγματεύτηκα πολύ μάλιστα. Δεν θα ξαναπήγαινα στο Survivor, όμως, ασχέτως χρηματικού ποσού. 

Μου έκαναν πρόταση και για το Survivor All Star, αλλά δεν μπήκα καν σε διαδικασία συζητήσεων. Τότε ήταν απλά μια συγκεκριμένη συνθήκη και συγκυρία.

Πώς ήταν ως εμπειρία;

Δύσκολη και, να σου πω την αλήθεια, δεν μου λείπει καθόλου. Έκλεισε οριστικά αυτός ο κύκλος. 

Δεν το έχω παρακολουθήσει καν, σκέψου. Δεν έχω δει κανέναν κύκλο πριν από τη συμμετοχή μου ούτε μετά. Δεν με ενθουσιάζουν τα αγωνίσματα και σίγουρα δεν μου αρέσουν οι εντάσεις που δημιουργούνται.

Πάντως ένα από τα καλά που είχε το παιχνίδι για εμένα, πέρα από το γεγονός πως με έκανε γνωστή σε περισσότερους τηλεθεατές, ήταν πως έδειξα στον κόσμο ότι δεν είμαι απόμακρη. Στην πραγματικότητα αυτοσαρκάζομαι πάρα πολύ.

epirusblog.gr
5 of 5
Ανθή Σαλαγκούδη: «Δεν θα ξαναπήγαινα στο Survivor ασχέτως χρηματικού ποσού»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8034602859677642910
item