Το Περιστατικό Πριν το Roswell που Δεν Έγινε Γνωστό Ποτέ

Στις 16 Αυγούστου 1945, 20 μίλια νοτιοανατολικά του Σαν Αντόνιο, στο Νέο Μεξικό, δύο μικρά παιδιά, σκόνταψαν κυριολεκτικά στα συντρίμμια ενός αντικειμένου που θεώρησαν ως ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο.

Ο προσωπικός τους απολογισμός για την υπόθεση παρουσιάζει πολλά από τα βασικά συστατικά μιας συντριβής ενός UFO.

Σύμφωνα με το phantomsandmonsters.com και ένα βιβλίο που εκδόθηκε στις 8 Ιουνίου 2011, με τίτλο: “Γεννήθηκα στην άκρη του Ground Zero: Ζώντας στη Σκιά της Περιοχής 51”, τον Αύγουστο του 1945 ο Jose Padilla 9 ετών και ο Reme Baca 7 ετών, δήλωσαν ότι είχαν σταλεί με άλογο από τον πατέρα τους να τσεκάρουν τις αγελάδες στο ράντσο τους.

Αυτό που τους έστειλε να κάνουν τους έφερε σε επαφή με μία πραγματικότητα που δεν είχαν ξαναβιώσει ποτέ, όπως ισχυρίζονται, εκείνο το εφιαλτικό απόγευμα.

Όπως πήγαιναν, άκουσαν μία ισχυρή έκρηξη στον ουρανό, σαν ήχο από κεραυνό, μία βροντή οπότε στη συνέχεια “κάτι” έπεσε στο ράντσο τους.

Τρομαγμένα, αλλά με μεγάλη περιέργεια, τα παιδιά προσέγγισαν τη θέση συντριβής από απόσταση, για να δουν ένα σκάφος κολλημένο και μισοθαμμένο στα βράχια και το χώμα. Ένα μυστηριώδες μεγάλο καφασωτό σκάφος σε συντρίμια και τέφρα.

Χρησιμοποίησαν τα κιάλια που είχαν μαζί τους οπότε διέκριναν παράξενα πλάσματα αλλά και στρατιωτική δραστηριότητα που κατέφθασε άμεσα και τα οποία θα τους στοίχειωνε για τις επόμενες μέρες και, ενδεχομένως, για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Όλα αυτά συνέβησαν δύο ολόκληρα χρόνια πριν το “αρχέτυπο” όλων των εποχών που έμεινε γνωστό στην ιστορία των UFOs, ως “Περιστατικό Roswell” στο Νέο Μεξικό, μόλις 67 μίλια από εκεί.

diadrastika

epirusblog.gr
5 of 5
Το Περιστατικό Πριν το Roswell που Δεν Έγινε Γνωστό Ποτέ
epirusblog.gr
5 of 5
περίεργα 3411589253712107803
item