Μαριλού Κοζάρη: Τo bachelor πάρτι της εγκυμονούσας πριν από τον γάμο με τον Πάνο Μουζουράκη

Ο Πάνος Μουζουράκης μετά τον χωρισμό του από την Τζίνα Βαρελά ύστερα από τρία χρόνια σχέσης, βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της φαρμακοποιού, Μαριλούς Κοζάρη.

Ο γνωστός τραγουδιστής μάλιστα πρόκειται να γίνει και για πρώτη φορά πατέρας, αφού η αγαπημένη του είναι έγκυος περιμένοντας τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Όπως έγινε γνωστό ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κοζάρη πριν έρθει στον κόσμο το παιδί τους σκοπεύουν να παντρευτούν και μάλιστα στην Αίγινα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Μαριλού Κοζάρη είναι η κολλητή φίλη της Κατερίνα Καινούργιου και μάλιστα, η παρουσιάστρια σήμερα μέσα από την εκπομπή της σήμερα αποκάλυψε πως το μεσημέρι της Κυριακής πρόκειται να κάνουν το bachelor.

«Εμένα το μυαλό μου είναι αλλού. Την Κυριακή έχω το bachelor της φίλης μου, της κολλητής μου, της Μαριλού που παντρεύεται τον Πάνο Μουζουράκη οπότε, αυτό που με νοιάζει είναι τι θα βάλουμε στο bachelor και όλα αυτά. 

Δε θα φωνάξουμε αγόρια για στριπτίζ. Θα φωνάξουμε τον Μουζουράκη στο τέλος. Είναι μεσημέρι, είναι και σε ενδιαφέρουσα πολλές φίλες μου» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

epirusblog.gr
5 of 5
Μαριλού Κοζάρη: Τo bachelor πάρτι της εγκυμονούσας πριν από τον γάμο με τον Πάνο Μουζουράκη
epirusblog.gr
5 of 5
item