Johnny Depp: H πρώτη σύζυγός του κατακεραυνώνει την Amber Heard – “Απολύτως φρικτό αυτό που του έκανε”

Η πρώτη σύζυγος του Johnny Depp, Lori Allison, ξέσπασε κατά της Amber Heard σε μια σπάνια συνέντευξη.

Η 65χρονη Lori, που ήταν παντρεμένη με τον Χολιγουντιανό σταρ από το 1983-1985, αποκάλεσε την Amber “απαίσια.” Τα σχόλια έρχονται μετά την πολύκροτη δίκη του Johnny και της Amber, για συκοφαντική δυσφήμηση το καλοκαίρι του 2022, την οποία κέρδισε ο σταρ.

Η μακιγιέζ Lori είχε προηγουμένως κρατήσει σιγήν ιχθύος σχετικά με την υπόθεση. Ωστόσο, μιλώντας στην εκπομπή Pocorned Planet, δεν μάσησε τα λόγια της όταν ρωτήθηκε για το ζευγάρι.

Όπως είπε: “Την είχα γνωρίσει στο παρελθόν, είχα πάει σε πάρτι στο σπίτι του και φαινόταν πολύ ωραία και ήταν πανέμορφη και τι να μην αγαπήσει κανείς; 

Αλλά όσο περνούσε ο καιρός και άκουγα πράγματα γι’ αυτήν -αυτή που δεν πρέπει να κατονομαστεί- δεν φαινόταν και πολύ χαρούμενος. Δεν τον έβλεπα συχνά, οπότε δεν μπορώ να μιλήσω.”

Και συνέχισε: “Τα πράγματα που με επηρέασαν περισσότερο ήταν αυτά που είπε στο δικαστήριο – μάλλον κατέρρευσα αρκετές φορές επειδή ένιωθα πραγματικά άσχημα γι’ αυτόν.”

Είναι πολύ κλειστός – γι’ αυτό και δεν δίνω συνεντεύξεις – και νομίζω ότι το να βγει τόσο ανοιχτά και να μιλήσει ολόψυχα ήταν αυτό που πραγματικά χρειαζόταν να κάνει” πρόσθεσε.

Και ισχυρίστηκε ότι αυτό που πίστευε ότι είχε κάνει η Amber ήταν “απολύτως φρικτό.” Η Lori εξομολογήθηκε παράλληλα ότι πίστευε πως η υπόθεση είτε θα πήγαινε “πολύ καλά” για τον πρώην σύζυγό της, είτε θα ήταν ένα “επικό ναυάγιο”.

Στη συνέχεια μίλησε για τον Isaac Baruch, ο οποίος είναι ένας από τους στενότερους φίλους του Johnny και κλήθηκε να καταθέσει για λογαριασμό του στην υπόθεση. Ισχυρίστηκε ότι του τηλεφωνούσε συχνά και τον ρωτούσε πώς τα πάει ο Johnny αλλά πάντα της έλεγε “μην ανησυχείς, θα το κερδίσουμε.”

Η Lori μίλησε εγκωμιαστικά για με τον πρώην της, χαρακτηρίζοντάς τον “πραγματικά γενναιόδωρο” και υποστηρίζοντας ότι έχει “τη μεγαλύτερη καρδιά από όλους όσους έχω γνωρίσει.”

Αν και παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να πει άσχημα λόγια για οποιονδήποτε, αποκάλυψε ότι αγαπάει την καλόκαρδη φύση του και είπε ότι ανυπομονεί να τον αγκαλιάσει ξανά.

epirusblog.gr
5 of 5
Johnny Depp: H πρώτη σύζυγός του κατακεραυνώνει την Amber Heard – “Απολύτως φρικτό αυτό που του έκανε”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 777449800448149944
item