Σάντουιτς από… χρυσό – Του κόπηκε η όρεξη όταν είδε την τιμή στην Πάτρα

Δεν πίστευε στα μάτια του ο ένστολος που αποφάσισε να φάει σε γνωστή ψησταριά στο κέντρο της Πάτρας και πλήρωσε το σάντουιτς με γύρο… για «αστακό»… 

Και ενώ οι τιμές σε όλες τις ψησταριές για το συγκεκριμένο είδος (ψωμί σάντουιτς, γύρος, πατάτες κέτσαπ ή τζατζίκι) δεν υπερβαίνει τα 3,80 ευρώ, ο ένστολος κλήθηκε να πληρώσει… 6,60 ευρώ. 

Και επειδή και ο ίδιος ο ένστολος δεν πίστευε αυτό που έβλεπε στην απόδειξη, πήγε στην υπάλληλο για «διευκρινιστική»! «Κύριε, το γράφουμε και στον κατάλογό μας, το σάντουιτς με γύρο κοστίζει 6,60 ευρώ»! 

O ένστολος, πλήρωσε και έφυγε. Όντως ο καταστηματάρχης ήταν απόλυτα νόμιμος, αφού έγραφε στον κατάλογό του, αλλά και στον τιμοκατάλογο στις εταιρείες διανομής φαγητού πως το σάντουιτς με γύρο κοστίζει… 6,60.

Όπως μεταδίδει το Pelop, σε καταστήματα εκτός κέντρου, 6,60 κοστίζει η μερίδα γύρο, με τριπλάσια ποσότητα κρέατος, πατάτες, τζατζίκι, ντομάτα, ζυμαράκια κ.λπ. 

Σε άλλο κατάστημα στην Πάτρα, στην Πλατεία Γεωργίου, η μερίδα γύρο κοστίζει 8 ευρώ, σε απόλυτα λογική τιμή και σε τεράστια ποσότητα.

Όπως σημειώνει το site, σε πολλές περιπτώσεις τέτοια προϊόντα έχουν γίνει απλησίαστα για την τσέπη του μέσου καταναλωτή, γι’ αυτό και έχει αυξηθεί η κίνηση στα παραδοσιακά «σαντουιτσάδικα» αφού ένα απλό σάντουιτς με λουκάνικο ή μπιφτέκι ή ακόμη και σουβλάκι δεν ξεπερνά τα 3 ευρώ…

epirusblog.gr
5 of 5
Σάντουιτς από… χρυσό – Του κόπηκε η όρεξη όταν είδε την τιμή στην Πάτρα
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 4198982930857083817
item