Το τεστ που θα σας φέρει πιο κοντά στον πραγματικό σας εαυτό

Εσείς ποια μάτια θα διαλέγατε στην παρακάτω φωτογραφία; Αυτό μπορεί να αποκαλύψει πολλά για σένα και τις βαθύτερες πτυχές του εαυτού σας.

1. Αν επέλεξες το πρώτο μάτι, σου αρέσει να ρισκάρεις πάντα ακόμη κι αν ξέρεις ότι θα πληγωθείς. Δεν θες ποτέ να δείχνεις στον κόσμο πώς νιώθεις, όπως ούτε τους φόβουςε ή τις ανασφάλειές σου. Παράλληλα, έχεις ενσυναίσθηση και σου αρέσει να βοηθάς τους άλλους.

2. Διακατέχεσαι από ευσυνειδησία και δίνεις την ψυχή σου σε ό,τι κάνεις. Όταν κάτι σε ενοχλεί, το κρατάς για τον εαυτό σου και δεν το εξωτερικεύεις ποτέ. Σε νοιάζει να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου και προσπαθείς να μαθαίνεις, να βελτιώνεσαι και να εξελίσσεσαι.

3. Αν διάλεξες το τρίτο μάτι, σημαίνει ότι έχεις περάσει διάφορες τραυματικές εμπειρίες που σε επηρεάζουν μέχρι και σήμερα. Αναζητάς εσωτερική γαλήνη και ηρεμία ενώ διέπεσαι από μεγάλη εσωστρέφεια. Κάθε φορά που πέφτεις ψυχολογικά, φροντίζεις να σηκώνεσαι και βρίσκεις πάντα τη δύναμη να προχωρήσεις.

4. Φιλοσοφείς τα πράγματα και υπερναλύεις καταστάσεις. Πάντα αναζητάς τη βαθύτερη ουσία των πραγμάτων και βυθίζεσαι στις σκέψεις σου. Δεν σου αρέσει η υπερπροβολή και προτιμάς να αφιερώνεις χρόνο με τον εαυτό σου και τις σκέψεις σου.

5. Είσαι ένας αρκετά αντιφατικός χαρακτήρας ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που αδυνατείς ακόμη κι εσύ ο ίδιος να καταλάβεις πώς αισθάνεσαι. Κάνεις σταθερά βήματα και οι άλλοι μαγνητίζονται από τον δυναμισμό και το μυστήριο της προσωπικότητάς σου.

6. Είσαι ευαίσθητο άτομο και αισθάνεσαι τα πάντα σε μεγάλο βαθμό. Δεν ξεχνάς ποτέ τι σου έκαναν και επηρεάζεσαι από γεγονότα και καταστάσεις. Προσπαθείς να μην δείχνεις στον κόσμο πόσο ευάλωτος είσαι ενώ παράλληλα έχεις υψηλή διαίσθηση.

7. Παθιάζεσαι και πέφτεις με τα μούτρα σε καταστάσεις που μπορεί να μη σου βγουν σε καλό. Έχεις πολλή ενέργεια, όπως και άγχος, που συνήθως γίνεται καταστροφικό. Το δράμα είναι συνώνυμό σου.

8. Είσαι εκκεντρικό άτομο και έχεις ασυνήθιστα ενδιαφέροντα. Ξεχωρίζεις από το πλήθος και δεν σε ενδιαφέρει αν οι άνθρωποι σε κρίνουν επειδή δεν μοιάζεις με εκείνους. Εύχεσαι να ήταν όλοι σαν εσένα, το ίδιο αυθεντικοί.

9. Έχεις έκτη αίσθηση στο πώς αντιλαμβάνεσαι τους άλλους ανθρώπους Είναι δύσκολο για κάποιον να σε χειραγωγήσει. Είσαι εξαιρετικός ακροατής και ξέρεις πολύ καλά ποιος είσαι και τι πραγματικά επιθυμείς.

epirusblog.gr
5 of 5
Το τεστ που θα σας φέρει πιο κοντά στον πραγματικό σας εαυτό
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 527946871614242913
item