Ευάγγελος Αντώναρος: Όλες οι... αποτυχημένες προβλέψεις του για εκλογές και πολιτικές εξελίξεις

Ημερομηνίες διεξαγωγής πρόωρων εκλογών, αποτελέσματα δημοσκοπήσεων, κινήσεις κομμάτων στην πολιτική σκακιέρα, συμπεριφορές δημόσιων προσώπων, αλλά και την οικονομική και κοινωνική κατάσταση στη χώρα «προφήτευε» κατά καιρούς τα τελευταία χρόνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στην Ανατολική Αττική, Βαγγέλης Αντώναρος, χωρίς, ωστόσο, να πέσει διάνα στα όσα «έβλεπε» κατά τον ίδιο να… έρχονται.


Με αδιάλειπτη παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα, τόσο στο Facebook, όσο και στο Twitter, o κ. Αντώναρος μοιραζόταν με το διαδικτυακό κοινό πλήθος προσωπικών του «προβλέψεων», όπως χαρακτηριστικά τις περιέγραφε, παρότι η πραγματικότητα τον διέψευδε, προς απογοήτευση των διαδικτυακών οπαδών του.

Τη μεγαλύτερη απήχηση μεταξύ των ψηφιακών ακολούθων του κ. Αντώναρου φέρεται να είχαν οι «προφητείες» του αναφορικά με τον χρόνο διεξαγωγής πρόωρων εκλογών κατά την τελευταία τετραετία, μολονότι αυτές δεν «εκπληρώθηκαν» ποτέ. 

Για παράδειγμα, «πληροφορία: Ο @kmitsotakis συζητεί διαρκώς με ατενούς επιτελείς το ενδεχόμενο εκλογών. Εκτίμηση: Δύσκολα θα το αποφασίσει με έκρηξη πανδημίας κ προβληματικό τουρισμό. Προβλεψη: Θα συρθεί τελικά προς τα κει καθώς οι πραγματικές δημοσκοπήσεις θα δείχνουν κατάρρευση ΝΔ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αντώναρος.

antonaros11


Μάλιστα, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε «προφητεύσει» και συγκεκριμένες ημερομηνίες μπροστά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο το 2021, λέγοντας προς τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης πως «κρατείστε 3 ημερομηνίες: 22 Αυγούστου, 28 Αυγούστου, 3 Οκτωβρίου».

antonaros1

Άλλοτε, όπως τον περασμένο Δεκέμβριο, διέβλεπε καταιγιστικές πολιτικές εξελίξεις, σχολιάζοντας στο Twitter πως «θα γίνει πολιτικός σεισμός μετά τις γιορτές. Με πολλές και δυνατές δονήσεις».

anontaros3
«Θα διακινδυνεύσω μια πρόβλεψη» σημείωνε ακόμη o κ. Αντώναρος αναφορικά με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνο Φλώρο, λέγοντας πως «Ο ΑΓΕΕΘΑ Φλώρος ΜΠΟΡΕΙ να μην εξαντλήσει τη θητεία του. 

Όχι γιατί θα αναγκασθεί σε παραίτηση λόγω των σκανδάλων. Αλλά γιατί ο Μητσοτάκης ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ (αν δεν το έχει αποφασίσει ήδη) να τον βάλει σε εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας. Δεσμοί συμφερόντων γαρ».

antonaros2

Ταυτόχρονα, πιθανολογούσε την είσοδο της πρώην Υπουργού, Ντόρας Μπακογιάννη στην κυβέρνηση Μητσοτάκη σε θέση υπουργού για «τον συντονισμό του τομέα Εξωτερικών και Άμυνας», παρότι η κυρία Μπακογιάννη παρέμεινε βουλευτής της ΝΔ σε όλη τη διάρκεια της τρέχουσας κοινοβουλευτικής περιόδου

Σε δραματικούς τόνους, ο πρώην Υπουργός σχολίασε και τις γεωπολιτικές εξελίξεις με φόντο την παγκόσμια ενεργειακή κρίση, σημειώνοντας πως «να μου το θυμηθείτε: Σε λίγο θα είμαστε με δελτίο για προϊόντα πρώτης ανάγκης που πολλοί (κυρίως τα πιο ευάλωτα τμήματα της κοινωνίας) δεν θα μπορούν να αγοράσουν», ενώ εκτίμησε με αφορμή την πρόσφατη κοινωνική αναταραχή στη Γαλλία με αφορμή τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση πως «δεν θα την βγάλει καθαρή ο Μακρόν», με την εσωτερική κρίση στη Γαλλία να γνωρίζει τις τελευταίες ημέρες ύφεση.

Αναφερόμενος και στην εσωτερική επικαιρότητα, μια από τις «προβλέψεις» του κ. Αντώναρου αφορούσε την υπόθεση τον εντοπισμό της Ρωσίδας κατασκόπου από την ΕΥΠ, λέγοντας πως «πρόβλεψή μου: Μάξιμου κι ΕΥΠ θα συνεχίσουν μέρα με τη μέρα να διοχετεύουν ψήγματα πληροφοριών για τη Ρωσίδα κατάσκοπο (που το έσκασε) για να διατηρήσουν το ανάγνωσμα πέρα από τα Τέμπη...», χωρίς, ωστόσο, να επιβεβαιωθεί από τα γεγονότα.

Δείτε ορισμένες από τις «προβλέψεις» του Ευάγγελου Αντώναρου

antonaros10
antonaros9
antonaros8
antonaros7
antonaros6
antonaros3b
antonaros3a

epirusblog.gr
5 of 5
Ευάγγελος Αντώναρος: Όλες οι... αποτυχημένες προβλέψεις του για εκλογές και πολιτικές εξελίξεις
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 8735634561634402118
item