Γιάννενα: Κάδοι ανακύκλωσης τοποθετήθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Με το Πρότυπο ΕΝ ISO 14001: 2015 πιστοποιήθηκε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για τις δράσεις προώθησης της ανακύκλωσης χαρτιού και πλαστικού. 

Γι’ αυτό το σκοπό έχουν παραληφθεί και  διανέμονται 155 συνολικά κάδοι ανακύκλωσης με χρωματικό κώδικα διαχωρισμού (πράσινο και μπλε) για την διαχείριση πλαστικού και χαρτιού αντιστοίχως. 

Η ανακύκλωση συντελεί στο να μην καταλήγουν ανεξελεγκτα τα απορρίμματα στις χωματερές ενώ τα υλικά που δύναται να κατεργαστούν και να χρησιμοποιηθούν εκ νέου ξεχωρίζονται, συλλέγονται και αποτελούν πρώτη ύλη για ανακυκλωμένα προϊόντα. 

«Πρόκειται για το επιστέγασμα της συνεχούς προσπάθειας και αρμονικής συνεργασίας της Διοίκησης, της Επιτροπής Διαχείρισης της Υπεύθυνης Διαχείρισης ΑΥΜ, καθώς και όλων των εμπλεκόμενων τμημάτων του Νοσοκομείου», τονίζει σε ανακοίνωσή του το Π.Γ.Ν.Ι., το οποίο αξίζει να σημειωθεί πως διαθέτει και πρόγραμμα συνεχιζόμενης  εκπαίδευσης στα μέτρα Υγιεινής και Ασφάλειας στη διαχείριση Ιατρικών Αποβλήτων, του οποίου επιμελείται η υπεύθυνη Διαχείρισης ΑΥΜ Π. Ζώτου, την οποία η Διοίκηση του Νοσοκομείου συγχαίρει.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Κάδοι ανακύκλωσης τοποθετήθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 7988040656106317026
item