Γιώργος Σαμαράς – Κωνσταντίνα Κομμάτα: Πασχαλινές αγορές με την κόρη τους

Ο Γιώργος Σαμαράς και η Κωνσταντίνα Κομμάτα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz και είναι μαζί σχεδόν επτά χρόνια.

Πριν δυο χρόνια, μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι απέκτησε την κόρη του, η οποία ήρθε στη ζωή και επισφράγισε τη σχέση του με τον πιο όμορφο τρόπο. 

Ο ποδοσφαιριστής και η όμορφη ηθοποιός δεν έχουν παντρευτεί ακόμη με θρησκευτικό γάμο, ωστόσο η ίδια η Κωνσταντίνα Κομμάτα αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι οι δυο τους υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης.

«Με τον Γιώργο δεν έχουμε παντρευτεί, κάναμε ένα σύμφωνο. Δεν ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Μέχρι τον θρησκευτικό… Όταν άρχισαν οι προετοιμασίες της βάφτισης και είδα πόση δουλειά θέλει όλο αυτό, είπα να το αφήσουμε λίγο ακόμη, για να το ευχαριστηθούμε. Ακόμα δεν έχει γίνει θρησκευτικός γάμος, τώρα ίδωμεν».

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού HELLO απαθανάτισε τον Γιώργο Σαμαρά και την Κωνσταντίνα Κομμάτα σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι μαζί με τη 2χρονη κόρη τους, με την οποία απήλαυσαν τη βόλτα τους κι έκαναν πασχαλινές αγορές.

Φωτογραφίες: Papadakis Press/Δημήτρης Πελέκης

 

epirusblog.gr
5 of 5
Γιώργος Σαμαράς – Κωνσταντίνα Κομμάτα: Πασχαλινές αγορές με την κόρη τους
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7923147234980335583
item