Γιάννενα: Ένωση Αστυνομικών Ιωαννίνων - Συνάντηση με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην πόλη των Ιωαννίνων την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023, πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Ιωαννίνων με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη και Επίτιμο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, κ. Ελευθέριο Οικονόμου.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης η οποία διεξήχθη σε θετικό και από τις δυο πλευρές κλίμα, η Ένωση ζήτησε από τον Υφυπουργό να μεταφέρει στο Πρωθυπουργό τον έντονο προβληματισμό και τη δυσαρέσκεια των μελών της Ένωσης, οι οποίοι παρά την τεράστια προσφορά τους όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, δεν έχουν δει ακόμη να υλοποιούνται οι προεκλογικές δεσμεύσεις καθώς και οι εξαγγελίες του ίδιου του Πρωθυπουργού. 

Ειδικότερα, αναφέρθηκαν στο ζήτημα της επικινδυνότητας της εργασίας την οποία οφείλει η κυβέρνηση να θεσμοθετήσει πριν το κλείσιμο της παρούσας Βουλής.

Στην συνέχεια τέθηκε το ζήτημα της επέκτασης του επιδόματος παραμεθορίου και στις Αστυνομικές Υπηρεσίες του Νομού μας ενώ ειδική αναφορά έγινε και για το εκλογικό επίδομα τονίζοντας ότι αυτό πρέπει να κινηθεί στα επίπεδα της πρότασης της Π.Ο.ΑΣ.Υ. δεδομένου ότι οι αστυνομικοί θα είναι σε κατάσταση επιφυλακής ενδεχομένως έως μέσα Ιουλίου.

Ο κ. Οικονόμου από την πλευρά του, λαμβάνοντας υπόψη όσα τεκμηριωμένα και διεξοδικά του επισημάνθηκαν, δεσμεύτηκε ότι στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του, θα μεταφέρει στον Πρωθυπουργό το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των αστυνομικών αναφορικά με τα ανωτέρω ζητήματα.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ένωση Αστυνομικών Ιωαννίνων - Συνάντηση με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6808978408213097136
item