Ξέρεις τι ξενερώνει τους άντρες;

Αν νιώθεις ότι σε αποφεύγει, αν αναρωτιέσαι αν κάνει κέφι να σε ξαναδεί, αν κάτι δεν σου πάει καλά, αναρωτήσου μήπως έχεις κάνει κάτι από τα παρακάτω. 

Η Μαρίνα Μόσχα, ψυχοθεραπεύτρια, γράφει όλα εκείνα που ξενερώνουν τους άντρες και μας προετοιμάζει. Αν δεν συμβαίνει τίποτα από τα παρακάτω και παρόλα αυτά η φάση δεν κολλάει, μην χάνεις χρόνο, προχώρησε…

Στην αρχή της γνωριμίας

-Μιλάς, μιλάς, μιλάς! Μιλάς πολύ, πάρα πολύ! Δεν λέω, ωραίο είναι να εκφράζεις αυτό που θέλεις, μήπως όμως το παρακάνεις;

-Αναλύεις τα πάντα! Δίνεις σημασία στις λεπτομέρειες, ενώ φαίνεται πως “καταγράφεις και αναλύεις” την παραμικρή του κίνηση. Σταμάτα.

-Κάνεις “σοβαρές” δηλώσεις και συζητήσεις: Αν σου αρέσει και θέλεις να προχωρήσεις σεξουαλικά, δεν χρειάζεται να αντιδράς σαν να σου ζήτησε να τον παντρευτείς! Ψυχραιμία.

-Προσπαθείς “να το παίξεις” δύσκολη: Φοβάσαι τι γνώμη θα σχηματίσει για εσένα αν ενδώσεις;

-Είσαι πολύ επιθετική! Οι περισσότεροι άνδρες θέλουν να παίρνει και η γυναίκα πρωτοβουλίες. Κάπου όμως να νιώθουν ότι κάνουν και εκείνοι κάτι! Αν τους στερήσεις το ανδρικό, κυρίαρχο στοιχείο τους, το παιχνίδι, τότε τι περιμένεις;

-Ντύνεσαι με τρόπο που τον ξενερώνει! Οι υπερβολές δεν βοήθησαν ποτέ κανέναν.

Κατά τη διάρκεια του σεξ

-Αμέτοχη. Το σεξ είναι ένα παιχνίδι που και οι δύο παίρνετε μέρος, δεν παίζει μόνος του, χρειάζεται να νιώθει ότι συμμετέχεις και εσύ και πως δεν το κάνεις αγγαρεία!

-Δεν του δείχνεις ότι τον θέλεις! Ποιος άνδρας αλλά και γυναίκα δεν νιώθει πιο επιθυμητός και σεξουαλικός όταν αισθάνεται ποθητός;

-Το παρακάνεις με τις …οδηγίες! Λέμε γενικότερα, πως καλό είναι να του λες τι θέλεις στο σεξ, που και πώς να σε αγγίζει, αλλά όλο αυτό χρειάζεται και μία σχετική οικειότητα και να μην το παρακάνεις! 

Πόσω μάλλον αν είναι η πρώτη ή οι πρώτες φορές που βρίσκεστε και δεν γνωρίζει ο ένας τον άλλο.

-Μην το παρακάνεις! Δεν χρειάζεται να φωνάζεις έντονα και να μοιάζεις με τίγρη που θα τον κατασπαράξει, καθώς το πιο πιθανό είναι να τον τρομάξεις.

-Το ίδιο ισχύει και με τον ερωτικό λόγο! Μην το παρακάνεις με βρισιές και βωμολοχίες… Δεν αρέσουν σε όλους!

Μετά το σεξ

-Μην απαιτείς την αγκαλιά: Ναι, μπορεί να την θέλεις και να την αναζητάς όπως οι περισσότερες γυναίκες άλλωστε, γνωρίζουμε όμως πως εκείνος ίσως δεν είναι και τόσο φαν της, εφόσον ως άνδρας “σβήνει” πολύ πιο γρήγορα από εσένα σεξουαλικά.

Βέβαια, δεν σημαίνει πως δεν θα φτάσετε ποτέ σε αυτό το σημείο, είναι κάτι που θα το βρείτε στην πορεία όμως…

-Μην μιλάς με μωρουδίστικο τρόπο! Δεν είσαι μωρό αλλά γυναίκα.

-Μην αρχίζεις τις συγκρίσεις! Δεν σημαίνει ότι για να τον σαγηνέψεις και να μην σε θεωρήσει δεδομένη χρειάζεται να αναφερθείς στα προσόντα των πρώην σου και πόσο όμορφα περνούσες μαζί τους. Μην ξεχνάς ότι είσαι μαζί του τώρα!

-Μην κάνεις σχόλια για το μέγεθος! Είτε σου φάνηκε ικανοποιητικό, είτε όχι και τόσο, μην αρχίζεις να σχολιάζεις.

-Ακόμα και αν κάτι δεν πήγε καλά στην ερωτική επαφή επειδή μπορεί να παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα, μη το μεγεθύνεις, αν θέλεις να τον ξαναδείς βέβαια!

 

epirusblog.gr
5 of 5
Ξέρεις τι ξενερώνει τους άντρες;
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 5335721741527978653
item