Άρτα: Φαίη Κυριακίδου - «Μοναδικός γνώμονας ένα λαμπρό και αξιοπρεπές μέλλον για την Άρτα»

Το πρώτο της μήνυμα μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής της στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Άρτα για τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου έστειλε η υποψήφια βουλευτής Άρτας, Φαίη Κυριακίδου. 

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Μετά από 14 χρόνια ενεργού πορείας στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Παράταξής μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μου έκανε την τιμή να με τοποθετήσει ως υποψήφια στο ψηφοδέλτιο για το Νομό Άρτας.

Η Άρτα είναι η ιδιαίτερη πατρίδα μου, ο τόπος που μεγάλωσα και διαμόρφωσα την προσωπικότητά μου. Είναι ένας τόπος με τεράστιες δυνατότητες.

Μετά την απόκτηση σημαντικών και εξειδικευμένων σπουδών, την συνεργασία μου με επαγγελματίες μικρομεσαίου και μεγάλου μεγέθους σε όλη την Ελλάδα, την επαγγελματική και διοικητική μου εμπειρία μέσα από θέσεις στη δημόσια διοίκηση, την πολιτική εμπειρία από τις θέσεις που μου ανατέθηκαν από τη Νέα Δημοκρατία, ήρθε η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψω για να προσφέρω και να βοηθήσω τον τόπο μου.

Με σύμμαχο και στόχευση τις ΝΕΕΣ ιδέες… Με ορίζοντες ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ στο μέλλον... Με τόλμη να επικοινωνήσω και να συγκρουστώ για τον Αρτινό λαό… Με μοναδικό γνώμονα μου, ένα λαμπρό και αξιοπρεπές μέλλον για τον τόπο μου,

Σας απευθύνω ΚΑΛΕΣΜΑ

Σας ζητώ την ΣΤΗΡΙΞΗ σας

Στέκομαι ήδη… δίπλα στην καθημερινότητα σας».

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Φαίη Κυριακίδου - «Μοναδικός γνώμονας ένα λαμπρό και αξιοπρεπές μέλλον για την Άρτα»
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 602664461689766059
item