Άρτα: Ημερίδα του κέντρου Πρόληψης με Θέμα «Τοπική Κοινότητα & Πρόληψη των Εξαρτήσεων»

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1η Απριλίου 2023 ημερίδα του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Άρτας με θέμα: ¨Τοπική Κοινότητα & Πρόληψη των Εξαρτήσεων¨ στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Μαξίμου του Γραικού.

Οι εισηγήσεις των ομιλητών είχαν ως εξής:

1)Η πρόληψη σήμερα-Κ.Π.Ν.Α. Ιστορική Αναδρομή
Εισηγητής: Ε.Υ. Κ.Π.Ν.Α. κ. Οικονομίδης Θεόδωρος- Παιδοψυχίατρος
2)«Πάντα μοι έξεστιν, αλλ’ ουκ εγώ εξουσιασθήσομαι υπό τινός»
Η πρόληψη από θεολογική σκοπιά
Εισηγητής: Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ.κ. Καλλίνικος
3)Η πρόληψη & οι προκλήσεις των καιρών
Εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Άρτας κ. Ψαθάς Βασίλειος
4)Η πρόληψη & η Τοπική Αυτοδιοίκηση

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας & Εθελοντισμού, Πρωτοβάθμιας Υγείας & Πρόληψης κ. Γαλάνης Παναγιώτης, αντί του Δημάρχου Αρταίων.Παρέστησαν ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων & Βουλευτής Άρτας κ. Στύλιος Γεώργιος, ο Βουλευτής Άρτας κ. Γκόκας Χρήστος, ο Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης & Εκπρόσωπος της Π.Ε. Άρτας κ. Πατήλας Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. Άρτας κ. Βασιλείου Γεώργιος, η Προϊσταμένη της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Άρτας κ. Χαμπηλομάτη Παρασκευή, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Άρτας κ. Νικολάου Μιχαήλ, η κ. Βασιλάκη Βικτωρία πρώην εκπρόσωπος του Δ. Αρταίων, ο κ. Τζούμας Κωνσταντίνος Δικηγόρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων, διευθυντές σχολικών μονάδων, εκπαιδευτικοί και γονείς.


Η φιλοξενία στο Πνευματικό Κέντρου του Ι.Ν. Μαξίμου του Γραικού υπήρξε υποδειγματική και οφείλουμε δημόσια να ευχαριστήσουμε τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο πατέρα Νικόλαο Κακοχρήστο.

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Ημερίδα του κέντρου Πρόληψης με Θέμα «Τοπική Κοινότητα & Πρόληψη των Εξαρτήσεων»
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 5630619758811661314
item