Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η πρώτη αντίδρασή της, μετά τη σκληρή απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σε συνέντευξή της σε podcast στον Pride 98,6 μίλησε για το περιστατικό όπου φέρεται να κατέβασε την κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», γεγονός που έφερε την σκληρή απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου. 

Η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και η Σοφία Μανουσακίδου συνάντησαν την γνωστή ηθοποιό, η οποία απάντησε για πρώτη φορά σε όσα δήλωσε για εκείνη η παρουσιάστρια του Alpha.

«Δεν ξέρω καθόλου τι είπε, δεν θέλω να πω τίποτα για τίποτα, δεν έχω δει καμία δήλωση. Δεν με ενδιαφέρει, εγώ έπρεπε να βάλω κάποια πράγματα στη θέση τους. 

Η αλήθεια είναι μία και καλό είναι να τη λέμε. Καλημέρα» αρκέστηκε να πει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στην κάμερα της εκπομπής.

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Θέλω να απαντήσω σε όσα είπε η Πηνελόπη γιατί εν μέρει αφορούν και τη δική μας εκπομπή. 

Η δημοσιότητα δυστυχώς –και το ξέρει η Πηνελόπη- δεν είναι επιλεκτική, ειδικά όταν κάποιοι αναγνωρίσιμοι άνθρωποι πρωταγωνιστούν σε πολύ μεγάλες υποθέσεις που αφορούν στο Πανελλήνιο, όπως αυτή του Πέτρου Φιλιππίδη.

Άλλωστε η δημοσιότητα δεν τη θέλουμε όποτε τη θέλουμε να μας κάνει καλό και όποτε μετά δεν μας κάνει, τη ξεχνάμε. Εντάξει; Το λέω γιατί σε εμένα συμβαίνει συνέχεια αυτό. 

Δεν έχω βάλει το χέρι μου να κατεβάσω κάμερα, ακόμα κι αν οι ερωτήσεις δεν αφορούν σε ένα σοβαρό νομικό θέμα όπως αυτό της δίκης του Φιλιππίδη, αλλά σε προσωπικά μου θέματα που με έχουν προσβάλει απεριόριστα. 

Και όμως, λέω και πάλι, ότι δεν έβαλα το χέρι μου σε κανέναν οπερατέρ να κατεβάσω καμία κάμερα».

epirusblog.gr
5 of 5
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η πρώτη αντίδρασή της, μετά τη σκληρή απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5012555300387455428
item