Γιάννενα: Βαριά σκιά στην πόλη - Σήμερα η απολογία των τεσσάρων

Την πόρτα του ανακριτή και της Εισαγγελέως πρόκειται να περάσουν σε μια πολύωρη όπως αναμένεται διαδικασία, οι τέσσερις από τους 7 συνολικά φερόμενους δράστες της αποτρόπαιας επίθεσης σε τέσσερις οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννενα, την περασμένη Παρασκευή, στην περιοχή των Σεισμοπλήκτων.

Ραντεβού θανάτου ή ενέδρα; Σε αυτό το ερώτημα θα απαντήσει η Δικαιοσύνη μέσα από την ανάκριση των 8 συνολικά κατηγορούμενων, τεσσάρων ήδη συλληφθέντων δραστών και τεσσάρων θυμάτων, όλων κατηγορούμενων για συμπλοκή και παράβαση του Νόμου για τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό. 

Έχουν ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία και αναζητούνται και άλλα τρία άτομα από τα 7 συνολικά που σταμάτησαν το αυτοκίνητο, και χτύπησαν σοβαρά τους τέσσερις φιλάθλους του ΠΑΣ.

Η νέα προθεσμία για την απολογία των τεσσάρων δόθηκε μετά την ανάληψη της υπεράσπισης των δύο εκ των κατηγορουμένων από τον ποινικολόγο Αλέξη Κούγια που βρέθηκε από το πρωί της Μ. Τρίτης στα Γιάννενα και έκανε δηλώσεις για την υπόθεση.

Το κλίμα είναι βαρύ στην πόλη, καθώς για τις 9 το πρωί, ο Σύλλογος Φίλων του ΠΑΣ έχει καλέσει σε “ειρηνική συγκέντρωση” έξω από το Δικαστικό Μέγαρο.

Καλύτερα φαίνεται να πηγαίνει ο βαριά τραυματισμένος 30χρονος φίλαθλος του ΠΑΣ που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων από την περασμένη Παρασκευή.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Βαριά σκιά στην πόλη - Σήμερα η απολογία των τεσσάρων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 8030630657767381310
item