Άρτα: …Έξω πάμε καλά με την Κορωνησία…

ΟΧΙ, για να δουν κάποιοι που εξακολουθούν να μη δίνουν την πρέπουσα σημασία στην Κορωνησία, της οποίας η ανεπανάληπτη ομορφιά αναγνωρίζεται διεθνώς.

Σε συνομιλία που είχαμε με την δραστήρια πρόεδρο του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων νομού Άρτας Γεωργία Πατέντα, η οποία διατηρεί ξενώνα στο εκπάγλου καλλονής νησάκι του Αμβρακικού κόλπου, μάς έλεγε ότι κατά το προηγούμενο διάστημα είχε ενοικιαστές από Ολλανδία, Γερμανία, αλλά και από άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Κι όχι μόνο αυτό. Το 70% που προτιμά την Κορωνησία διαμένοντας στον ξενώνα της προέρχεται εκτός από τα προαναφερόμενα και από τα κράτη Αγγλίας, Γαλλίας, Ισπανίας κλπ. 

«Πώς την γνωρίζουν και την επιλέγουν» ρωτήσαμε. «Μέσω internet» απάντησε οπότε επανήλθαμε ρωτώντας: «Ποιές είναι οι εντυπώσεις που αποκομίζουν». «Είναι ενθουσιασμένοι γιατί ζουν στιγμές που δεν συναντούν τόσο εύκολα. Θαμπώνονται από την ομορφιά του υδροβιότοπου και φεύγουν απόλυτα ικανοποιημένοι».

Πριν κλείσουν δωμάτια, εν τω μεταξύ, ενημερώνονται ότι δεν θα βρουν για παράδειγμα σούπερ μάρκετ και άλλες παρεμφερείς υπηρεσίες, όμως δεν τούς πειράζει. Φροντίζουν να έρχονται εφοδιασμένοι.

Σκεφθείτε τι θα γίνονταν έτσι και οι αρμόδιοι έδειχναν μεγαλύτερη προσοχή!


epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: …Έξω πάμε καλά με την Κορωνησία…
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 1173369838903348997
item