Γιάννενα: Πασχαλινό μήνυμα του Δημάρχου Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκου

«Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,

Φέτος θα μας δοθεί η δυνατότητα να γιορτάσουμε το Πάσχα, τη μεγαλύτερη γιορτή της χριστιανοσύνης χωρίς τα μέτρα της πανδημίας, έχοντας κοντά μας τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Με τα χωριά μας να ζωντανεύουν και πάλι και τους ηλικιωμένους κατοίκους τους να αγκαλιάζουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους.

Τούτες τις Άγιες μέρες της κατάνυξης και της εσωτερικότητας, μπροστά στις προκλήσεις της κρίσιμης πραγματικότητας που βιώνει η χώρα μας ας αντλήσουμε δύναμη από το Θείο Δράμα για τους προσωπικούς και συλλογικούς μας αγώνες.

Η καθημερινότητα για μεγάλη μερίδα των συμπολιτών μας εξακολουθεί να είναι δύσκολη. Δεν πρέπει όμως να λυγίσουμε, καθήκον όλων μας είναι να είμαστε δίπλα τους. 

Παίρνοντας δύναμη από το ανέσπερο φως της Ανάστασης του Κυρίου ας νικήσουμε τους φόβους μας για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις προκλήσεις της δύσκολης καθημερινότητας, δημιουργώντας τις συνθήκες για ένα καλύτερο μέλλον, για μας και τα παιδιά μας.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλες και όλους, στους απανταχού Ηπειρώτες, υγεία, ευτυχία, πρόοδο και σταθερή προσήλωση στην κοινή προσδοκία όλων για την αναγέννηση του τόπου.

Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα ».

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Πασχαλινό μήνυμα του Δημάρχου Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκου
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5243738554082029607
item