Ολίβια Γουάιλντ: Κατηγορεί τον Τζέισον Σουντέικις ότι δεν πληρώνει διατροφή για τα παιδιά τους

Ολίβια Γουάιλντ και Τζέισον Σουντέικις δεν χώρισαν συμφιλιωμένοι και η κόντρα τους φαίνεται να έχει διάρκεια, αφού η ηθοποιός βάζει ξανά στο στόχαστρο τον  πρώην σύζυγό της.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο Σουντέικις δεν πληρώνει τη διατροφή που πρέπει στη Γουάιλντ και η υπόθεση φαίνεται να έχει πάρει τη νομική οδό, με προτροπή της Γουάιλντ.

Σε επίσημο έγγραφο, η 39χρονη φαίνεται πως ισχυρίζεται, ότι: «Ενώ ο Τζέισον και εγώ μοιραζόμαστε ορισμένα έξοδα για τα παιδιά, όπως τα δίδακτρα του σχολείου τους, εγώ επωμίζομαι το 100% των υπόλοιπων εξόδων φροντίδας των παιδιών όταν βρίσκονται μαζί μου. 

Στα έξοδα αυτά περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, ο ρουχισμός, η φροντίδα, οι εξωσχολικές δραστηριότητες και τα έξοδα μεταφοράς. 

Ζητώ, λοιπόν, από το δικαστήριο να εκδώσει απόφαση σχετικά με τη διατροφή των παιδιών, ώστε να μπορώ να παρέχω επαρκείς παροχές για τα παιδιά μας, ανάλογες με το βιοτικό επίπεδο του Τζέισον».

Σύμφωνα με το έγγραφο που κατατέθηκε στο δικαστήριο, η Γουάιλντ έχει περισσότερα από 107.000 δολάρια έξοδα μηνιαίως για την ανατροφή του οκτάχρονου Ότις και της εξάχρονης Ντέιζι, ποσό που μπορεί να καταβληθεί από το Σουντέκις αν λάβει κανείς υπόψιν του, τα έσοδα των τελευταίων ετών. 

Έδειχναν συμφιλιωμένοι

Η παραπάνω είδηση, έρχεται λίγο καιρό μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι, να έχει συμφιλιωθεί μετά τον χωρισμό τους το 2020 και να έχουν βάλει τις διαφορές τους στην άκρη, προς όφελος των δύο παιδιών τους.

Το πρώην ζευγάρι βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη για την κηδεμονία, τα πράγματα όμως έχουν βελτιωθεί μεταξύ τους.

sudeikis_olivia_mk

Σύμφωνα με την Daily Mail, το πρώην ζευγάρι βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία και αυτή τη στιγμή έχουν τις καλύτερες δυνατές σχέσεις.

Μάλιστα, πρόσφατα εθεάθησαν να δείχνουν ο ένας στον άλλον τρυφερότητα δημοσίως, πυροδοτώντας φήμες για πιθανή ρομαντική συμφιλίωση.

Πηγές από το περιβάλλον τους, έχουν ακόμη και ελπίδες για να τα ξαναβρούν καθώς όπως αναφέρουν, ήταν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι.

Παρόλα αυτά, φαίνεται πως για ακόμη μία φορά, οι μεταξύ τους διαφωνίες μπήκαν και πάλι στη «μέση», αφού η Γουάιλντ δεν δείχνει να είναι πρόθυμη να παραιτηθεί από την υπόθεση για την αποπληρωμή της διατροφής των παιδιών.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

epirusblog.gr
5 of 5
Ολίβια Γουάιλντ: Κατηγορεί τον Τζέισον Σουντέικις ότι δεν πληρώνει διατροφή για τα παιδιά τους
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8724460465259881336
item