Παγώνη για κόντρα Κούγια-Ηλιάδη: «Πολύ ευαίσθητο θέμα οι μεταμοσχεύσεις και πρέπει να μιλάμε με στοιχεία»

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε σήμερα για την κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον συνήγορο της Ρούλας Πισπιριγκου, τον εντατικολόγο Ανδρέα Ηλιάδη και τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.

Η Ματίνα Παγώνη σχολίασε την κόντρα Κούγια-Ηλιάδη, όταν κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων που έθεσε ο Αλέξης Κούγιας στον εντατικολόγο Ανδρέα Ηλιάδη στη δίκη, άφησε υπόνοιες ότι στέλνει όργανα παιδιών σε νοσοκομεία του εξωτερικού, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση τόσο του κ. Ηλιάδη, όσο και των επίσημων φορέων του υπουργείου Υγείας, το οποίο, μέσω του Θάνου Πλεύρη, έσπευσε να στηρίξει τον γιατρό.

Παγώνη: Οφείλει ο υπουργός να παρέμβει

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε σχετικά με το θέμα στην πρωινή εκπομπή του MEGA και ανέφερε ότι «τα δικαστήρια θα πάρουν τις αποφάσεις με βάσει τα δεδομένα των καταθέσεων και της λειτουργίας του κάθε νοσοκομείου που ήταν το κάθε παιδί. Όλα είναι καταγεγραμμένα και υπογεγραμμένα, κανένας δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει».

Σχετικά με το ζήτημα των μεταμοσχεύσεων η Ματίνα Παγώνη είπε ότι είναι ένα πολύ ευαίσθητο και σημαντικό θέμα «και πρέπει να μιλάμε με στοιχεία. 

Η Ματίνα Παγώνη σημείωσε ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να φθάσει στα επίπεδα του εξωτερικού και η Ελλάδα στο ζήτημα των μεταμοσχεύσεων και υπογράμμισε ότι η θέση του υπουργού Υγείας ήταν σωστή. 

Συγκεκριμένα ανέφερε η Ματίνα Παγώνη για την παρέμβαση του κ. Πλεύρη: «Οφείλει ο υπουργός να παρέμβει και να υπερασπιστεί τους γιατρούς του ΕΣΥ».


epirusblog.gr
5 of 5
Παγώνη για κόντρα Κούγια-Ηλιάδη: «Πολύ ευαίσθητο θέμα οι μεταμοσχεύσεις και πρέπει να μιλάμε με στοιχεία»
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 6256842036917449395
item