Κεφαλονιά: Επεισόδιο με τον Μάνεση και τον βουλευτή Καππάτο στο Αργοστόλι - Επίθεση από περαστικό

Ένα επεισόδιο με αρκετή ένταση εκτυλίχθηκε στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς και πρωταγωνίστησαν ο δημοσιογράφος Νίκος Μάνεσης και ο βουλευτής Κεφαλληνίας Παναγής Καππάτος.

Το περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι στο Λιθόστρωτο Αργοστολίου την ώρα που ο βουλευτής και ο δημοσιογράφος έπιναν τον καφέ τους αμέριμνοι σε κεντρική καφετέρια.

Ξαφνικά περαστικοί άρχισαν να γιουχάρουν τον βουλευτή και να καταφέρονται εναντίον του, ενώ προς τον Μάνεση είπαν «τι κάθεσαι με τον προδότη;».

Από το σημείο πέρασε και ένας άνδρας με το ποδήλατό του, ο οποίος έφτυσε «συμβολικά» στο έδαφος μπροστά τους

Ο βουλευτής και δικηγόρος Παναγής Καππάτος αντιμετώπισε με ψυχραιμία το συμβάν, όμως ο δημοσιογράφος πήγε προς το μέρος του ποδηλάτη για να του ζητήσει το λόγο για τη συμπεριφορά και τις βρισιές του.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια και ξεκίνησαν να αλληλοσπρώχνονται. Οι ψυχραιμότεροι από τα γύρω μαγαζιά παρενέβησαν για να «σβήσει» η φωτιά και το επεισόδιο δεν πήρε μεγαλύτερη διάσταση. 

Από την πλευρά του, ο βουλευτής Παναγής Καππάτος τοποθετήθηκε γράφοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: 

«Είναι πάντα οι ίδιοι άνθρωποι και δεν θα αλλάξουν ποτέ. Αυτοί που παράγουν «αγανακτισμένους». Αυτοί που τρέφουν το αυγό του φιδιού. Οι «αγανακτισμένοι» που φώναζαν συνθήματα να καεί η Βουλή στο Σύνταγμα.

Οι «αγανακτισμένοι» που παλαιότερα βιαιοπράγησαν. Οι «αγανακτισμένοι» που δολοφόνησαν. Είναι τα φαινόμενα της προσβολής, της επίθεσης και της βίας.

Αυτών που θέλουν να θάψουν τους άλλους «τρία μέτρα κάτω από τη γη». Έτσι γεννήθηκε ο νεοναζισμός.


Η επίθεση εναντίον μου και εναντίον του συμπατριώτη μας δημοσιογράφου Νίκου Μάνεση, έγινε από τον γνωστό μονίμως «αγανακτισμένο» συμπολίτη μας που διαβιεί στην αυλή τοπικού παράγοντα-συκοφάντη. 

Μια σκηνοθετημένη επίθεση που διοχετεύτηκε αμέσως στα μέσα ενημέρωσης επιρροής του συγκεκριμένου παράγοντα.

Είναι το ίδιο πρόσωπο που πάντα «αγανακτισμένος» παλαιότερα επιτέθηκε στην τότε Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου. Είναι το ίδιο πρόσωπο που επιτέθηκε στο Βουλευτή Σπύρο Μοσχόπουλο και στους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ το 2012 στην Πλατεία Καμπάνας.

Είμαι βέβαιος ότι όσοι ήταν μάρτυρες του επεισοδίου θα το καταδικάσουν. Ή είσαι εναντίον των φαινομένων αναβίωσης του νεοφασισμού ή δεν είσαι.

Είναι αυτονόητο ότι η δικαιοσύνη θα αντιμετωπίσει και αυτά τα φαινόμενα όπως οφείλει.

Πρέπει όμως να ξέρουν οι τοπικοί δήθεν «αγανακτισμένοι»:

Δεν μπορούν να με τρομοκρατήσουν.

Η Δημοκρατία είναι ανίκητη και δεν εκφοβίζεται.

epirusblog.gr
5 of 5
Κεφαλονιά: Επεισόδιο με τον Μάνεση και τον βουλευτή Καππάτο στο Αργοστόλι - Επίθεση από περαστικό
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 9002385683276017687
item