Κουτσούμπας από Λαμία: Καλή Ανάσταση για τον ελληνικό λαό με πιο δυνατό ΚΚΕ, για να είναι δυνατός ο ίδιος

Το μήνυμα για «Καλή Ανάσταση» τον ελληνικό λαό με πιο δυνατό ΚΚΕ, ώστε να είναι δυνατός ο ίδιος, έστειλε ο Δημήτρης Κουτσούμπας από τη Λαμία.

Ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ περιόδευσε το Μεγάλο Σάββατο στη Λαμία, όπου συνομίλησε με μικροεπαγγελματίες και κατοίκους της πόλης.

Από την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας ο κ. Κουτσούμπας δήλωσε τα εξής: «Καλό Πάσχα με δύναμη και υγεία σε όλους και όλες. Καλή ανάσταση για τον ελληνικό λαό με δυνατό το ΚΚΕ, πιο δυνατό απ’ ό,τι μέχρι σήμερα, για να είναι πραγματικά δυνατός ο ίδιος ο λαός. Χρόνια πολλά!»

Τον Δημήτρη Κουτσούμπα συνόδευσε στην περιοδεία του κλιμάκιο της Τομεακής Επιτροπής Φθιώτιδας του ΚΚΕ, ανάμεσά τους οι υποψήφιοι στον νομό Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ, Χρήστος Πάσουλας, Δήμητρα Γεροκούδη, και ο ευρωβουλευτής του κόμματος, Κώστας Παπαδάκης.

Επίσης, στο κλιμάκιο συμμετέχουν ο Θανάσης Αδάμ, υποψήφιος δήμαρχος Λαμιέων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο Γιώργος Δελιχάς, νυν δημοτικός σύμβουλος της πόλης.

Η περιοδεία ξεκίνησε από την πλατεία Πάρκου και συνεχίστηκε στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, όπου ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ συνομίλησε με μικροεπαγγελματίες και κατοίκους της πόλης.

Δείτε εικόνες από την περιοδεία του κ. Κουτσούμπα στη Λαμία:Φωτογραφία: 902.gr

Φωτογραφία: 902.gr


epirusblog.gr
5 of 5
Κουτσούμπας από Λαμία: Καλή Ανάσταση για τον ελληνικό λαό με πιο δυνατό ΚΚΕ, για να είναι δυνατός ο ίδιος
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 955053613986757352
item