Οι «καυτές» πόζες της Κάιλι Τζένερ τις ημέρες του Πάσχα έφεραν «κύμα» αντιδράσεων – «Κάποια θέλει πάλι την προσοχή» (φωτό)

Η Κάιλι Τζένερ θέλησε να ευχηθεί στους εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram για τις ημέρες του Πάσχα, αλλά οι φωτογραφίες που ανάρτησε, έφεραν «κύμα» αντιδράσεων.

Η διάσημη τηλεπερσόνα ανέβασε ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών δύο στιγμιότυπα με την ίδια να ποζάρει, φορώντας ένα κολλητό ανοιχτό πράσινο φόρεμα του Οίκου Γκωτιέ με βαθύ ντεκολτέ και διαφάνεια από τους μηρούς και κάτω.

Στα χέρια της κρατά ένα καλάθι με λουλούδια και στη λεζάντα εύχεται «Καλό Πάσχα».

Παρά την προσπάθειά της, οι πόζες που πήρε για να φωτογραφηθεί έφεραν «κύμα» αντιδράσεων στα σχόλια, με τους περισσότερους να την κατηγορούν, ότι «σεξουαλικοποιεί τη χριστιανική γιορτή» και ότι «θέλει να τραβά την προσοχή ακόμη και τώρα».

Δείτε τις φωτογραφίες

«Κάποια θέλει πάλι την προσοχή», «Αλήθεια τώρα; Δεν άντεχες να μην ανεβάσεις φωτογραφία μια ημέρα;», «Είναι Πάσχα. 

Δεν μπορούσες απλώς να ανεβάσεις μια γλυκιά οικογενειακή φωτογραφία;» είναι μερικά από τα σχόλια που δέχτηκε η Κάιλι Τζένερ.

Κάποιος δε, της έγραψε: «Πρέπει να σεξουαλικοποιήσεις και το Πάσχα;» ενώ ένας άλλος της ειρωνεύτηκε, σχολιάζοντας: «Ναι, δείξε το σώμα σου για να γιορτάσεις την Ανάσταση του Ιησού Χριστού».

«Τουλάχιστον δεν είναι 95% γυμνή σε αυτές τις φωτογραφίες» σχολίασε ένας άλλος ακόλουθος, αναφερόμενος στην πρόσφατη φωτογράφιση της Κάιλι Τζένερ με μπικίνι.

Φαίνεται ότι οι αντιδράσεις ευαισθητοποίησαν την Κάιλι Τζένερ, αφού τελικά ανέβασε και οικογενειακές φωτογραφίες από το πώς γιόρτασαν το Πάσχα οι Καρντάσιαν το περασμένο Σαββατοκύριακο.

epirusblog.gr
5 of 5
Οι «καυτές» πόζες της Κάιλι Τζένερ τις ημέρες του Πάσχα έφεραν «κύμα» αντιδράσεων – «Κάποια θέλει πάλι την προσοχή» (φωτό)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8834260434943098810
item