Γιάννενα: Σοβαρά Ζητήματα ...Παραμένουν Σε Εκκρεμότητα ....Τί Ζήτησε Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων Από Τον Λευτέρη Οικονόμου

«Συνάντηση  της Ε.Α.Υ.Ι με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριο Οικονόμου»

Αντιπροσωπεία  του Δ.Σ. της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων συναντήθηκε σήμερα  με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη και Επίτιμο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, κ. Ελευθέριο Οικονόμου.


Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Ένωσης κατά την διάρκεια της συνάντησης η οποία διεξήχθη σε θετικό και  από τις δυο πλευρές κλίμα, οι αστυνομικοί ζήτησαν  από τον κ. Υφυπουργό να μεταφέρει στο Πρωθυπουργό τον έντονο προβληματισμό  και τη δυσαρέσκεια των συναδέλφων τους, οι οποίοι παρά την τεράστια προσφορά τους όλο  το προηγούμενο χρονικό διάστημα, δεν έχουν δει ακόμη να υλοποιούνται οι προεκλογικές δεσμεύσεις καθώς και οι εξαγγελίες του ίδιου του Πρωθυπουργού.


Ειδικότερα, αναφέρθηκαν  στο ζήτημα της επικινδυνότητας της εργασίας τους  την οποία οφείλει η κυβέρνηση να θεσμοθετήσει πριν το κλείσιμο της παρούσας Βουλής. 


Στην συνέχεια τέθηκε το ζήτημα της επέκτασης του επιδόματος παραμεθορίου και στις Αστυνομικές Υπηρεσίες του Νομού Ιωαννίνων ενώ ειδική αναφορά έγινε και  για το εκλογικό επίδομα τονίζοντας από την πλευρά τους  ότι αυτό πρέπει να κινηθεί στα επίπεδα της πρότασης της Π.Ο.ΑΣ.Υ. δεδομένου ότι οι συνάδελφοί τους  θα είναι σε κατάσταση επιφυλακής ενδεχομένως έως μέσα  Ιουλίου.   


Ο κ. Οικονόμου από την πλευρά του, λαμβάνοντας υπόψη όσα τεκμηριωμένα και διεξοδικά του επισημάνθηκαν, δεσμεύτηκε ότι στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του, θα μεταφέρει στον Πρωθυπουργό το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των συναδέλφων μας αναφορικά με τα ανωτέρω ζητήματα.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Σοβαρά Ζητήματα ...Παραμένουν Σε Εκκρεμότητα ....Τί Ζήτησε Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων Από Τον Λευτέρη Οικονόμου
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 8502920268994536248
item