Οι ψυχολόγοι αποκαλύπτουν τις φράσεις που δείχνουν ότι δεν σας αγαπάει πια

η σχέση ζει ανάμεσα σε εντάσεις και ξεσπάσματα.

Πολλές φορές όταν μια σχέση βρίσκεται στο τέλος, οι άνθρωποι αντιδρούν με διαφορετικούς τρόπους. Κάποιοι δεν έχουν τη δύναμη να τερματίσουν τη σχέση, ενώ κάποιοι άλλοι δεν θέλουν να δουν το πρόβλημα που ήδη υπάρχει.

Και στις δυο περιπτώσεις η σχέση ζει ανάμεσα σε εντάσεις και ξεσπάσματα, με αποτέλεσμα η υπομονή να εξαντλείται. Ωστόσο οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν πως υπάρχουν κάποιες φράσεις που υποδεικνύουν ότι ο σύντροφός σας δεν σας αγαπά πλέον.

«Αυτό είναι δικό σου πρόβλημα, όχι δικό μου»

Αυτή είναι μια τυπική φράση που λέει κάποιος που δεν αγαπάει πλέον το έτερο του ήμισυ. Χρησιμοποιώντας ο σύντροφός σας αυτή τη φράση, ίσως θέλει να αποφύγει τις ευθύνες και να μη συμμετέχει σε κανένα δικό σας ζήτημα.

«Εάν δεν σου αρέσω βρες άλλον»

Είναι πιθανώς μια ευχή που ελπίζει να γίνει πραγματικότητα. Αυτή η φράση υποδηλώνει την απροθυμία του να συμβιβαστεί για χάρη της αγάπης.

«Κάνε ό,τι σου αρέσει»

Αυτή η φράση σηματοδοτεί την αδιαφορία του συντρόφου σας για όλα όσα σας αφορούν. Μπορεί να μην έχει τη δύναμη να το παραδεχτεί, αλλά πλέον δεν ενδιαφέρεται για εσάς.

«Δεν σε πιστεύω»

Ο σκοπός αυτής της φράσης είναι να πυροδοτήσει τη φωτιά, ώστε να δημιουργηθεί περισσότερη ένταση. Είναι ένας τρόπος για να σας δείξει πως δεν σας αγαπάει, όπως κάποτε.

healingeffect
epirusblog.gr
5 of 5
Οι ψυχολόγοι αποκαλύπτουν τις φράσεις που δείχνουν ότι δεν σας αγαπάει πια
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 2744742895711049440
item