«Γκραντ» έρωτας για τον Κιάνου Ριβς

Ετοιμος να πέσει στα γόνατα είναι ο κινηματογραφικός Τζον Γουίκ για να ζητήσει από την καλλιτέχνιδα σύντροφό του να τον παντρευτεί, σύμφωνα με τους πιο στενούς του φίλους.

keaanu

«Η σχέση του Κιάνου Ριβς με την Αλεξάνδρα Γκραντ είναι στιβαρή, έχουν αμοιβαίο σεβασμό και θαυμασμό» είπε, σύμφωνα με τη «Marca», ένας από τους φίλους του σταρ του Χόλιγουντ, που το Σαββατοκύριακο έδωσε το «παρών» στο πάρτι που διοργάνωσε ο 58χρονος για την 50χρονη σύντροφό του. 

«Μοιάζουν σε πολλά και απολαμβάνουν τα ίδια πράγματα» πρόσθεσε, ενώ ένας άλλος αποκάλυψε ότι ο Ριβς και η Γκραντ είναι «απολύτως αφοσιωμένοι» στη σχέση τους, που αποκαλύφθηκε το 2019, καθώς είναι «πραγματικοί σύντροφοι» ο ένας για τον άλλον.

keaanu3

Οι φίλοι του 58χρονου πρωταγωνιστή των ταινιών «Matrix» πιστεύουν ότι μπορεί να παντρευτεί ακόμη και στο κοντινό μέλλον, καθώς «τον βλέπουν» να ζητάει από την 50χρονη σύντροφό του να τον παντρευτεί.

keaanu2

Μέχρι τώρα, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα, ο Ριβς δίσταζε, παρά τις διαρροές ότι έχει ήδη αγοράσει το μονόπετρο δαχτυλίδι των αρραβώνων και έχει γράψει τα λόγια που θα πει στην Γκραντ όταν της κάνει πρόταση γάμου. 

Αυτό που τον φόβιζε περισσότερο ήταν μήπως με την κίνησή του καταστρέψει μια σχέση που στα μάτια του είναι τέλεια έτσι όπως είναι.

epirusblog.gr
5 of 5
«Γκραντ» έρωτας για τον Κιάνου Ριβς
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2985933902880920166
item