Άρτα: Τα 3 στοιχήματα που κέρδισε η «Βυζαντινή Άρτα»

Ένα τριπλό στοίχημα κέρδισε η «Βυζαντινή Άρτα» που διοργάνωσε η Δημοτική Αρχή: τη μεγάλη επισκεψιμότητα στις εκδηλώσεις, την τουριστική αύξηση και την τόνωση της εμπορικής ζήτησης.

Έτσι με την αγαστή συνεργασία της Ιεράς Μητρόπολης Άρτας και Πρεβέζης και της Εφορείας Αρχαιοτήτων, η Άρτα κατάφερε να μεταφέρει το πνεύμα των ημερών στους κατοίκους αλλά και στους πολλούς επισκέπτες της, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τον χαρακτήρα των τοπικών πασχαλινών εθίμων.

Όπως σημείωσε και ο Δήμαρχος, Χρήστος Τσιρογιάννης, «Η Δημοτική μας Αρχή δεν αφήνει καμία ευκαιρία αναξιοποίητη όταν πρόκειται για την προβολή της Άρτας ή για οτιδήποτε αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων της. Νομίζω, ότι όλοι συμφωνούν πως το τριπλό στοίχημα που είχαμε θέσει, έπιασε τόπο». 

Ενώ και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Τουρισμού Νίκος Λιόντος, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έκανε ο Δήμος το φετινό Πάσχα, επειδή ήταν το πρώτο «ελεύθερο» Πάσχα χωρίς περιορισμούς, να ξεχωρίσει για τις εκδηλώσεις και την αισθητική του.

Παράλληλα, ο Δήμος ευχαριστεί δημοσίως όλους όσοι συνέβαλαν στην «Βυζαντινή Άρτα», καθώς η συνεισφορά τους ήταν ανεκτίμητη. Ανάμεσα σε άλλους, οι ιδιαίτερες ευχαριστίες αφορούν τους: την Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας, τις Ιερές Μητροπόλεις Άρτης και Πρεβέζης, και ιδιαίτερα τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ. Καλλίνικο, τους Ιερείς των Ναών και τους ενορίτες, τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Σκουφάς» για τη διάθεση της Φιλαρμονικής, το Μουσικό Σχολειό Άρτας, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και φορείς της πόλης μας.


epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Τα 3 στοιχήματα που κέρδισε η «Βυζαντινή Άρτα»
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 8567609953867888282
item