Ηλίας Βρεττός: «Στην αρχή της γνωριμίας μας η σύζυγός μου με αντιπαθούσε, της έκανα πρόταση γάμου στους 2,5 μήνες»

Για τον ανταγωνισμό που βίωσε στα πρώτα του βήματα αλλά και για τον “αγώνα” που χρειάστηκε να δώσει μέχρι να κατακτήσει τη σύζυγό του μίλησε ο Ηλίας Βρεττός στο περιοδικό You και τον δημοσιογράφο Γιώργο Κακογιάννη.

«Στην πρώτη μου δουλειά, βίωσα ανταγωνισμό από την πρώτη τραγουδίστρια. Έκανε τρελές χοντράδες, μου ξήλωνε τα μικρόφωνα, ερχόταν στο μαγαζί και έβριζε, πήγαινε στο καμαρίνι μου και τσαλάκωνε τα ρούχα, τα πέταγε και τα έψαχνε. 

Επειδή τότε ήμουν ψαρωμένος, δεν ήξερα πως να αντιδράσω, τα είχα χαμένα» ανέφερε αρχικά ο Ηλίας Βρεττός.

Σχετικά με τη γνωριμία με τη σύζυγό του και την πρόταση γάμου που της έκανε στους 2.5 μήνες σχέσης τους ο Ηλίας Βρεττός είπε, «Γνωριζόμασταν τέσσερα χρόνια με την Αναστασία αλλά σε αυτό το διάστημα δεν υπήρχε το σωστό timing για να είμαστε μαζί. 

Ήμασταν και οι δυο αλλού, παρόλα αυτά, την είχα εντοπίσει κάτι που δεν είχε κάνει εκείνη. Για την ακρίβεια, με αντιπαθούσε χωρίς να με γνωρίζει ιδιαίτερα.

Επειδή είναι εκτός χώρου και πολύ απλός άνθρωπος, το γεγονός ότι είμαι επώνυμος την απωθούσε. 

Μετά από τέσσερα χρόνια έγιναν καλύτερες οι συνθήκες αλλά και πάλι έπρεπε να κάνω μεγάλο αγώνα για να την κερδίσω, επειδή ήταν αρνητικά προκατειλημμένη απέναντι στο επάγγελμά μου. 

Τους πρώτους 2.5 μήνες που ήμασταν μαζί της έκανα πρόταση γάμου. Της είπα χαρακτηριστικά, “δε βιάζομαι, ούτε με ενδιαφέρει το πότε, αλλά θέλω να σε παντρευτώ. 

Είσαι η γυναίκα της ζωής μου και ήθελα να ξέρεις ότι το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή».


epirusblog.gr
5 of 5
Ηλίας Βρεττός: «Στην αρχή της γνωριμίας μας η σύζυγός μου με αντιπαθούσε, της έκανα πρόταση γάμου στους 2,5 μήνες»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7393595144199494217
item