Νέος «πονοκέφαλος» για τον Τ.Ρένερ: Η πρώην σύζυγός του τον κατηγορεί ότι κακοποίησε τη 10χρονη κόρη τους

Ο Τζέρεμι Ρένερ κατηγορείται από την πρώην σύζυγό του, Σάνι Πατσέκο για σωματική κακοποίηση, απειλές για τη ζωή της ίδιας και της κόρης τους, καθώς και για υπερβολική χρήση ναρκωτικών.

Το διαζύγιο του ζευγαριού έχει καταλήξει σε δικαστική διαμάχη. Αν κι έχουν καταφέρει να λύσουν το ζήτημα της επιμέλειας της 10χρονης κόρης τους και να τη μοιράζονται από κοινού, φαίνεται πως υπάρχουν άλυτες διαφορές ανάμεσά τους.

Όλα ξεκίνησαν το 2020, όταν ο Τζέρεμι Ρένερ ζήτησε από το δικαστήριο να μειωθεί το ύψος της διατροφής που δίνει κάθε μήνα στην πρώην σύζυγό του από 30.000 δολάρια σε 11.000 δολάρια. 

Η ίδια τον επέκρινε φυσικά και τόνισε πως «αυτή η κίνηση ήταν ένα μικρό δείγμα του τι αντιμετώπιζε όλα αυτά τα χρόνια δίπλα του».

Σε νέα αναφορά που κατέθεσε στο δικαστήριο, σύμφωνα με τη Marca, η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός κακοποίησε συναισθηματικά, σωματικά και σεξουαλικά την κόρη τους, καθώς κι ότι της επιτέθηκε, βάζοντας το όπλο στο στόμα της και απειλώντας τη ότι θα πατήσει τη σκανδάλη.

Ο ίδιος όπως ήταν αναμενόμενο, αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της και της απάντησε, κατηγορώντας την πως εκείνη είναι που κάνει χρήση ουσιών, ενώ δήλωσε επίσης, πως έχει προβλήματα ψυχικής υγείας.

Ο ηθοποιός δήλωσε επίσης, πως είναι έτοιμος να υποβληθεί οποιαδήποτε στιγμή σε τοξικολογικές εξετάσεις, προκειμένου να αποδείξει πως δεν είναι χρήστης ναρκωτικών, ενώ τόνισε πως θα φροντίσει να προσλάβει έναν ειδικό ψυχικής υγείας για να τον αναλάβει και να αποδείξει πως μπορεί να προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον στην κόρη του.

Ακόμα, η νομική του ομάδα κατηγόρησε την πρώην του ότι εκμεταλλεύτηκε τη φήμη του ηθοποιού, για να προσπαθήσει να του αποσπάσει περισσότερα χρήματα.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, οι δικηγόροι του έφτιαξαν ένα χρονοδιάγραμμα με τις κυκλοφορίες των ταινιών του και τις ημερομηνίες των ισχυρισμών της πρώην συζύγου του, με το οποίο άφησαν να εννοηθεί πως η Πατσέκο σχεδίαζε την «επίθεσή» της στον σταρ βήμα βήμα, αναλόγως τις απολαβές του.

epirusblog.gr
5 of 5
Νέος «πονοκέφαλος» για τον Τ.Ρένερ: Η πρώην σύζυγός του τον κατηγορεί ότι κακοποίησε τη 10χρονη κόρη τους
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8418287906224822811
item