Γ. Τσιμιτσέλης για Κ. Γερονικολού: «Τσακωνόμαστε πολλές φορές, αλλά τι να κάνω, να το ποστάρω;» (video)

 

Για τη ζωή του και τα επαγγελματικά του μίλησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ελένη».

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αναφέρθηκε στην ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι» που σκηνοθετεί, η οποία θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2023.

Επίσης, αποκάλυψε ότι η εκπομπή «Fishy», που παρουσιάζει στο Mega, μάλλον δε θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν, καθώς ο ίδιος δε θα έχει χρόνο μιας και θα ασχοληθεί με το θέατρο.

«Με την Κατερίνα τσακωνόμαστε πάρα πολλές φορές, αλλά τι να κάνω, να το ποστάρω; Φαντάζεσαι;», απάντησε με χιούμορ ο γνωστός ηθοποιός για τη σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού, μετά από σχετική ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη.

Στη συνέχεια είπε για τις βαλίτσες που έχασαν στο ταξίδι τους στο Μπαλί: «Ποτέ στη ζωή μου δεν είχα χάσει πράγματα, το έπαθα στο πιο μακρινό ταξίδι που έκανα. Έμεινα στο Μπαλί με δύο βpακιά. 

Σαν τη γαλάζια λίμνη ήμασταν... Με πείραξε πολύ. Ό,τι είχα μέσα ήταν σημαντικό για εμένα. Πάλι καλά που βρέθηκαν στο τέλος οι βαλίτσες γιατί άλλοι κάνουν μήνες για να τις πάρουν».

Δείτε το βίντεο του Mega.


epirusblog.gr
5 of 5
 
Γ. Τσιμιτσέλης για Κ. Γερονικολού: «Τσακωνόμαστε πολλές φορές, αλλά τι να κάνω, να το ποστάρω;» (video)
epirusblog.gr
5 of 5
 
show biz 2815517272540358677
item