Το σύγχρονο πέσιμο μέσω social media για να μην δείχνεις ότι είσαι λιγούρης – ενώ είσαι (βίντεο)

Viral έχει γίνει μία ατάκα πεσίματος και πιο συγκεκριμένα ένας μίνι μονόλογος από έναν χρήστη του TikTok τον «Σ.Γ.», ο οποίος σε μία απέλπιδα προσπάθεια να βρει την μοναδική του αγάπη ως ένας γνήσιος γυπαετός, έχει στείλει το σχεδόν το ίδιο μήνυμα σε χιλιάδες κοπέλες. 

Το μόνο που αλλάζει σε κάθε αποστολή είναι το όνομα της κοπέλας που είναι παραλήπτης.

Το ηχητικό μήνυμα λέει: «Καλησπέρα, κατ’ αρχάς να σου πω ότι ούτε ψάχνομαι, ούτε μου λείπει κάτι. Δόξα τω Θεώ μια χαρά παιδί είμαι, ανθρώπινα και μόνο σου έστειλα. Απλά, προσπάθησα να σε κάνω add στο Facebook και δεν μπόρεσα. 

Σου είναι εύκολο να με κάνεις εσύ; Και μην αγχώνεσαι δεν πρόκειται να σε ενοχλήσω. Και αυτά στα λέω γιατί σε αυτό το ρημάδι εδώ μέσα θα έχεις δει πολλά, όπως και εγώ. Αν δεν θέλεις, αλίμονο.

Απλά μου το λες και το σέβομαι».

Στη συνέχεια, είτε του απαντούν είτε όχι, ο «Mr γύπας» του TikTok αναφέρει και μια… υποτιθέμενη (;) πρώην του: τη λεγόμενη «Βασιλική». Ακολουθώντας το ίδιο μοτίβο με όλες τις κοπέλες, τους λέει και πάλι μέσω ηχητικών: «Εσύ λογικά θα ξέρεις και την πρώην μου».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @antrasstigmh

Μετά από έρευνες των χρηστών των social media, καταλήξαμε πως η Βασιλική είναι μια ηθοποιός, με το όνομα Βασιλική Α., της οποίας ως… φλερτ εμφανιζόταν κάποιος «Σ.Γ.». 

Κάπως έτσι, ο μεγαλύτερος «γύπας» του TikTok και του Instagram απέκτησε και… παρατσούκλι.

Τα ηχητικά έγιναν σε απίστευτο χρόνο viral, μιας και η πλατφόρμα έχει γεμίσει με βίντεο στα οποία ακούγεται να λέει με μεγάλη ευγένεια, πόσο «καλό παιδί είναι». Δεν άργησαν οι συγκεκριμένοι ήχοι να γίνουν trend στην πλατφόρμα και να χρησιμοποιηθούν από πολλούς στη δημιουργία νέων βίντεο.

Άλλοι πάλι, άρχισαν να στέλνουν παρόμοια ηχητικά μηνύματα στις συντρόφους τους, προσπαθώντας να μιμηθούν τη φωνή του και τα λεγόμενά του.

Όμως το «σουξέ» με τη φράση «ούτε ψάχνομαι, ούτε μου λείπει κάτι» ενέπνευσε DJs και ξεκίνησαν τα ρεμίξ.

epirusblog.gr
5 of 5
Το σύγχρονο πέσιμο μέσω social media για να μην δείχνεις ότι είσαι λιγούρης – ενώ είσαι (βίντεο)
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 5189173426260807425
item