Shakira: Αλλάζει σελίδα – Έτοιμη να φύγει με τους γιους της από τη Βαρκελώνη

Έτοιμη για το επόμενο βήμα στη ζωή της είναι η Shakira.

Η Κολομβιανή σουπερστάρ, σύμφωνα με τις φήμες, αναμένεται να μετεγκατασταθεί στο Μαϊάμι μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες. 

Το αρχικό σχέδιό της ήταν να μετακομίσει τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου μαζί με τους γιους της, τον 10χρονο Milan και τον 8χρονο Sasha, μετά τη συμφωνία με τον Gerard Piqué για την επιμέλεια των δύο παιδιών τους.

Η επιθυμία της Shakira να μετεγκατασταθεί στο Μαϊάμι όπου ζούσε και εκεί βρίσκονται αρκετοί συγγενείς της, φέρεται να ήταν το βασικό εμπόδιο στην προσπάθεια του πρώην ζευγαριού να επιτύχει εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Αναμενόταν να μετακομίσει στις ΗΠΑ στο τέλος της σχολικής χρονιάς, αφού ανέβαλε την αρχική ημερομηνία αναχώρησης στις αρχές Ιανουαρίου λόγω της κακής υγείας του 91χρονου πατέρα της William Mubarak.

Τώρα φέρεται η Shakira να έχει θέσει νέα ημερομηνία ως στόχο για να ολοκληρώσει τη μετεγκατάστασή της στο Μαϊάμι και αυτή είναι η 1η Απριλίου.

Σύμφωνα με Ισπανούς δημοσιογράφους, η νέα προγραμματισμένη ημερομηνία για να μετακομίσει, είναι η 1η Απριλίου. “Πρόκειται για πληροφορίες που λαμβάνουμε από τον στενότερο κύκλο του πρώην ζευγαριού. 

Το μόνο εμπόδιο θα ήταν η υγεία του πατέρα της Shakira και είναι καλά τεκμηριωμένο ότι η υγεία του είναι λίγο περίπλοκη αυτή τη στιγμή” αναφέρει η δημοσιογράφος Lorena Vasquez.

epirusblog.gr
5 of 5
Shakira: Αλλάζει σελίδα – Έτοιμη να φύγει με τους γιους της από τη Βαρκελώνη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1319143975462371921
item