Selena Gomez: Φήμες για ειδύλλιο με τον Zayn Malik – Τι συμβαίνει με τους δύο πρώην;

Φουντώνουν οι φήμες ότι η Selena Gomez και ο Zayn Malik είναι και πάλι μαζί.

Οι δύο καλλιτέχνες φέρεται να ετοιμάζονται να συνεργαστούν μουσικά κάτι που πυροδότησε συζητήσεις ανάμεσα στους θαυμαστές τους.

Στις 8 Μαρτίου ο Malik άρχισε να ακολουθεί τη Selena στο Instagram. Η επανασύνδεση των δύο πρώην, που είχαν σχέση το 2008, δημιούργησε ελπίδες για μια πιθανή συνεργασία μεταξύ των δύο.

Credit: Zayn Malik/Instagram

Η πρόσφατη δραστηριότητα του Zayn Malik έβαλε “φωτιά” στο Instagram, καθώς οι ακόλουθοί του ξετρελάθηκαν με το γεγονός ότι ο μουσικός ακολουθεί και πάλι τη Selena. 

Και δεν ήταν μόνο ο Zayn Malik που ακολούθησε την popstar στα social media, αλλά και η μαμά του, Trisha Malik,η οποία φαίνεται ότι ακολουθεί την Gomez. Να σημειωθεί ότι ο καλλιτέχνης ακολουθεί μόνο 18 άτομα και η Selena είναι ένα από αυτά.

Οι θαυμαστές τους βρίσκονται σε παροξυσμό, ενώ οι φήμες για μια πιθανή συνεργασία των δυο τους είναι έντονες. 

Βέβαια, οι περισσότεροι θεωρούν ότι ξεκινά ένα νέο ειδύλλιο ανάμεσα στην Gomez και τον Malik. Άλλωστε, και οι δύο έχουν περάσει από πάρα πολλά στάδια αυτά τα χρόνια που μεσολάβησαν από τον χωρισμό τους. 

Ο Zayn Malik απέκτησε μια κορούλα, την Kai με την Gigi Hadid, ενώ το 2009 η Selena γνώρισε τον Justin Bieber, με την on-off σχέση τους να διαρκεί από το 2010-2018.

Ένας ακόλουθος επισημαίνει, βέβαια, ότι οι Hadid είναι φίλες με τη Hailey Bieber, ενώ οι περισσότεροι εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους.

epirusblog.gr
5 of 5
Selena Gomez: Φήμες για ειδύλλιο με τον Zayn Malik – Τι συμβαίνει με τους δύο πρώην;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8933735030285790472
item