Monica Bellucci-Tim Burton: Ζουν τον έρωτά τους στο Παρίσι

Η Monica Bellucci και ο Tim Burton επέστρεψαν στο Παρίσι μετά τη σύντομη απόδρασή τους στη Μαδρίτη.

Το ζευγάρι επιλέγει να ζει τον έρωτά του διακριτικά, ενώ οι παπαράτσι φροντίζουν να τους απαθανατίζουν στις εξόδους τους. 

Μόλις χθες, η Monica Bellucci εθεάθη να βγαίνει από το πολυτελές ξενοδοχείο στο Παρίσι και να κατευθύνεται στο αυτοκίνητο που την περίμενε, ενώ λίγο αργότερα αποχώρησε ο Tim Burton.

Το ζευγάρι απόλαυσε το ταξίδι του στη Μαδρίτη όπου εθεάθησαν να περπατούν χεράκι χεράκι, ενώ έγινε γνωστό ότι το ειδύλλιο κρατά εδώ και μερικούς μήνες. Μετά την Ισπανία, επέστρεψαν στο Παρίσι ενώ είναι σε εξέλιξη η Εβδομάδα Μόδας.

Tim Burton et Monica Bellucci à Madrid.💞
Εικόνα
Εικόνα

Κοινοποίηση

Ήταν το Paris Match που πρώτο μετέδωσε την είδηση για τη σχέση της Ιταλίδας σταρ με τον σκηνοθέτη. Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το ζευγάρι φωτογραφήθηκε να ανταλλάσσει ένα παθιασμένο φιλί, επιβεβαιώνοντας το ειδύλλιο.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από 16 χρόνια, αλλά λέγεται ότι η ερωτική τους σχέση ξεκίνησε μετά τη συνάντησή τους στο Φεστιβάλ Lumière στη Λυών τον Οκτώβριο. 

Η Monica ήταν μόνη της μετά τον χωρισμό της από τον καλλιτέχνη Nicolas Lefebvre, το 2019. Προηγουμένως ήταν παντρεμένη με τον Vincent Cassel, από το 1997-2013.

epirusblog.gr
5 of 5
Monica Bellucci-Tim Burton: Ζουν τον έρωτά τους στο Παρίσι
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4072407348810338269
item