Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης: Προς τη σωστή κατεύθυνση το μέτρο του market pass


Τη θέση του ότι κάθε μέτρο που ενισχύει το εισόδημα των πολιτών «αναντίρρητα» κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση διατυπώνει ο πρόεδρος του Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης Αναστάσιος Καπνοπώλης με αφορμή την έναρξη της καταβολής των χρημάτων για την κάρτα αγορών, market pass, για όσους επέλεξαν τον τραπεζικό λογαριασμό.

Την αναγκαιότητα του μέτρου για το market pass, όπως σημειώνει ο κ. Καπνοπώλης, την καταδεικνύει ο αριθμός των αιτήσεων που υποβλήθηκαν, αλλά όπως σπεύδει να επισημάνει, «το ζητούμενο όμως είναι να δημιουργηθούν οι συνθήκες εκείνες, ώστε τα νοικοκυριά να μην εξαρτώνται από επιδοματικές πολιτικές».

Καπνοπώλης για market pass

Στο πλαίσιο αυτό αναφέρει ότι θα πρέπει να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις εκείνες, ώστε οι Έλληνες πολίτες να μην έχουν ανάγκη από επιδόματα για να ψωνίσουν και να κατορθώσουν να βγάλουν τον μήνα, «αλλά να διαθέτουν ικανά εισοδήματα, προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα δαπανών, που θα τονώνουν την κατανάλωση και κατά επέκταση τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα». 

Χαρακτηριστικά, ο κ. Καπνοπώλης αναφέρει ότι «απαιτούνται μακρόπνοες πολιτικές που θα δώσουν λύσεις και θα εξασφαλίσουν ρυθμούς ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία».


epirusblog.gr
5 of 5
Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης: Προς τη σωστή κατεύθυνση το μέτρο του market pass
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 6451500510302163706
item