Ενοχλημένη η Kourtney Kardashian με ακόλουθο στο Instagram που τη ρώτησε αν είναι έγκυος

Η Kourtney Kardashian αντέδρασε έντονα όταν άρχισαν να γράφουν στο Instagram πως μπορεί να είναι έγκυος και μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει σε έναν follower.

O ακόλουθος έγραψε «Είναι έγκυος;» σε μία φωτογραφία της Kourtney Kardashian για διαφημιστική εταιρεία, στην οποία φαίνεται και ένα σημείο από την κοιλιά της.

Στα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία, πολλοί έκαναν λόγο για φουσκωμένη κοιλιά και την πιθανότητα να περιμένει παιδί με τον Travis Barker.

Η 43χρονη τηλεπερσόνα απάντησε στο παραπάνω σχόλιο γράφοντας: «Οι μεταγενέστερες επιπτώσεις της εξωσωματικής γονιμοποίησης (αναγνωρίζω μόνο αυτό το σχόλιο επειδή πιστεύω ότι είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πώς η εξωσωματική γονιμοποίηση επηρεάζει το σώμα των γυναικών και δεν μιλάμε πολύ γι’ αυτό). 

Επίσης, εξακολουθούμε να ρωτάμε τις γυναίκες αν είναι έγκυες;».


Το σχόλιο διαγράφηκε μετά από λίγο αλλά κυκλοφόρησαν σχετικά στιγμιότυπα στο Twitter.

Η εξωσωματική γονιμοποίηση που της προκάλεσε πρόωρη εμμηνόπαυση

Πριν από περίπου έναν χρόνο, η διάσημη τηλεπερσόνα αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε εξωσωματική γονιμοποίηση, η οποία όμως είχε ως αποτέλεσμα να της φέρει πρόωρη εμμηνόπαυση και αύξηση βάρους.

Πιο συγκεκριμένα, η 42χρονη σταρ του «Keeping Up With The Kardashians», ανέφερε στη σειρά, ότι έκανε εξωσωματική γονιμοποίηση ώστε να μείνει έγκυος από τον ντράμερ των Blink 182, ενώ εξέφρασε και το παράπονό της απέναντι σε εκείνους, που τη σχολίαζαν, όταν είχε πάρει κιλά.

Στο κλιπ που κυκλοφόρησε, εξήγησε ότι το φάρμακο που έπαιρνε για να τη βοηθήσει να μείνει έγκυος, κατέληξε να της προκαλέσει πρόωρη εμμηνόπαυση, ενώ σημείωσε μεγάλη αύξηση βάρους, την ίδια στιγμή, που οι χρήστες των social media, αναφέρονταν στα κιλά της, ή την πιθανότητα μιας εγκυμοσύνης, που κρατά κρυφή.

«Είναι τόσο αγενές να σχολιάζεις ανθρώπους όταν δεν έχεις ιδέα τι περνούν», φαίνεται να λέει η περσόνα στο τρέιλερ της σειράς, συζητώντας με την Kris Jenner και πρόσθεσε: «Τα φάρμακα που μου έδιναν, με έβαλαν στην εμμηνόπαυση». «Με βάση τι; Ένα φάρμακο;» ρώτησε η Kris την κόρη της. «Ναι», απάντησε η Kourtney.epirusblog.gr
5 of 5
Ενοχλημένη η Kourtney Kardashian με ακόλουθο στο Instagram που τη ρώτησε αν είναι έγκυος
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7530614328284842399
item