Gisele Bundchen: Γιατί αποσύρθηκε από το μόντελινγκ έπειτα από 25 χρόνια… και δεν φταίει ο Tom Brady

Η Gisele Bundchen βρίσκεται στην κορυφή της βιομηχανίας της μόδας από το τέλος της δεκαετίας του ’90.

Μετά το διαζύγιό της από τον Tom Brady το 42χρονο supermodel επέστρεψε στις φωτογραφίσεις αναλαμβάνοντας διαφημιστικές καμπάνιες. Ωστόσο, η ίδια τόνισε πως έχει απομακρυνθεί από τον κόσμο της μόδας επειδή το να είσαι μοντέλο μοιάζει με το να είσαι “ηθοποιός σε μια βουβή ταινία.”

Η Gisele φιλοδοξεί να κάνει νέα πράγματα τώρα – τα οποία περιλαμβάνουν την κατασκευή ενός μικρού σπιτιού στα βουνά που λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια, όπου θα μπορεί να καλλιεργεί όλη την τροφή της και ενδεχομένως να ανοίξει ένα κέντρο ευεξίας – επειδή αισθάνεται ότι το μόντελινγκ δεν αντιπροσωπεύει πλέον αυτό που είναι ως άτομο. 

Σε συνέντευξή της στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού Vanity Fair, δήλωσε: “Θέλω να κάνω πράγματα που πιστεύω ότι αποτελούν προέκταση του εαυτού μου. Το να είσαι μοντέλο δεν είναι στην πραγματικότητα προέκταση του εαυτού μου…” είπε, ενώ πρόσθεσε:

Είναι σαν να είσαι ηθοποιός σε μια βουβή ταινία. Δεν θέλω να είμαι ένας χαρακτήρας στην ταινία κάποιου άλλου. Και όταν το κάνω αυτό, δεν αισθάνομαι πια τόσο άνετα για μένα.”

Η Gisele εξακολουθεί να κατακλύζεται από προτάσεις για να περπατήσει σε επιδείξεις στο Παρίσι. Και παρόλο που αυτή τη στιγμή δεν ενδιαφέρεται, δεν θα δηλώσει ποτέ δημόσια ότι έχει αποσυρθεί ως μοντέλο γιατί δεν ξέρει τι θα φέρει το μέλλον. 

Ποτέ δεν λέω ποτέ, γιατί το μόνο πράγμα στη ζωή για το οποίο είμαι σίγουρη είναι η αλλαγή.

epirusblog.gr
5 of 5
Gisele Bundchen: Γιατί αποσύρθηκε από το μόντελινγκ έπειτα από 25 χρόνια… και δεν φταίει ο Tom Brady
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6870232190550281693
item