Ελίζα Σοφία Μπίτσια: Πληρωμένη απάντηση σε follower που την ειρωνεύτηκε επειδή δουλεύει σερβιτόρα

«Από μεγάλο μοντέλο, που ήσουν, κατάντησες σερβιτόρα…». Το παραπάνω άκρως απαξιωτικό, αλλά και ρατσιστικό σχόλιο δέχτηκε η Ελίζα Σοφία Μπίτσια από ακόλουθό της στο TikTok.

Η νεαρή κοπέλα, με τα εμφανή και εντυπωσιακά προσόντα, ασχολείται επαγγελματικά με τον χώρο του μόντελινγκ, ενώ έχει λάβει και διακρίσεις σε διαγωνισμούς ομορφιάς, μία το 2019, οπότε στέφθηκε Miss Young GS Hellas, και άλλες δύο πέρυσι, που κατέκτησε τον τίτλο της Miss Globe Greece 2022 και της Miss Supranational Greece 2022

Ωστόσο, όπως η ίδια επισήμανε σε πρόσφατο βίντεο που ανάρτησε στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, τα χρήματα ενός μοντέλου δεν επαρκούν για τον βιοπορισμό της. Ετσι, εργάζεται παράλληλα και ως σερβιτόρα για να τα βγάζει πέρα.

Ενας από τους 73.000 followers της, ωστόσο, θέλησε με αυτή την αφορμή να τη μειώσει. «Από μεγάλο μοντέλο, που ήσουν, κατάντησες σερβιτόρα, εσύ η πριγκίπισσα. 

Αντε, πάλι καλά, μπήκες στην πραγματικότητα!» της έγραψε σε σχόλιο, χύνοντας το… φαρμάκι του. Η Ελίζα Σοφία όμως δεν μάσησε και του έδωσε την απάντησή της μέσω ενός βίντεο στο TikTok. «Ας ξανασυστηθώ. 

Είμαι η Ελίζα Σοφία, είμαι 21 και, εκτός από εστεμμένη και μοντέλο, είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος» ανέφερε αρχικά, συμπληρώνοντας πως «οποιοδήποτε κορίτσι ή αγόρι θα μπορούσε να διακριθεί σε έναν διαγωνισμό ομορφιάς. 

Από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Οπως είπα, είμαι ένας απλός άνθρωπος, ο οποίος έχει ανάγκη να βιοποριστεί και δεν μπορεί μόνο μέσω του μόντελινγκ. Επιλέγω, λοιπόν, να δουλεύω μπουφέ. 

Δεν έχει τίποτα κακό αυτό, αλλά εσένα μάλλον σε πειράζει πάρα πολύ… Τον λόγο δεν τον ξέρω. Μάλλον κάνεις καλύτερη δουλειά και σου αποφέρει μεγαλύτερες αποδοχές και θεωρείς άτομα σαν κι εμάς λίγο πιο κατώτερα. Δεν πειράζει, όλοι άνθρωποι είμαστε» επισήμανε το μοντέλο.

epirusblog.gr
5 of 5
Ελίζα Σοφία Μπίτσια: Πληρωμένη απάντηση σε follower που την ειρωνεύτηκε επειδή δουλεύει σερβιτόρα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5648339990487280965
item