Γιάννενα: Με Κλιμάκιο Της Digea Συναντήθηκε Ο Δήμαρχος Πωγωνίου – Επί Τάπητος Τα Προβλήματα Με Το Τηλεοπτικό Σήμα

Τη διαβεβαίωση ότι σύντομα θα λυθούν τα προβλήματα που υφίστανται στο τηλεοπτικό σήμα της περιοχής έλαβε ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κων/νος Καψάλης από τον Διευθύνοντα σύμβουλο της Digea κ. Νίκο Μαστοράκη κατά την επίσκεψή στο Δήμο, συνοδευόμενος από κλιμάκιο της εταιρείας.

Ο κ. Καψάλης επεσήμανε ότι το πρόβλημα είναι διττό κι αφορά τόσο το προβληματικό σήμα σε πολλά χωριά του Δήμου όσο και την ένταξη Κοινοτήτων στο πρόγραμμα «Λευκών Περιοχών». 


Όπως υπογραμμίστηκε, η εταιρεία αναμένει την έκδοση Κ.Υ.Α. για να καλύψει τις λευκές περιοχές ενώ άμεσα να αναληφθεί πρωτοβουλία προκειμένου να δοθεί τεχνική λύση στα προβλήματα που παρουσιάζονται τόσο σε χωριά της περιοχής όσο και σε μειονοτικά χωριά της Βορείου Ηπείρου.


Στην συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Στυλιανός Κουκουλάρης και Αναστάσιος Γιούνης ενώ από την πλευρά της Digea παρευρέθηκαν η κ. Ιωάννα Κολιάδου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και οι Τεχνικοί Διευθυντές κ.κ. Χρήστος Ασημακόπουλος και Βασίλης Καλογήρου.


Να σημειωθεί ότι το κλιμάκιο της Digea, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, επισκέφθηκε τις δομές φιλοξενίας παιδιών που λειτουργούν στην Κοινότητα Πωγωνιανής μοιράζοντας δώρα στους μικρούς φίλους.


epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Με Κλιμάκιο Της Digea Συναντήθηκε Ο Δήμαρχος Πωγωνίου – Επί Τάπητος Τα Προβλήματα Με Το Τηλεοπτικό Σήμα
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2628405861187915311
item