Charlize Theron: Η επιτομή της κομψότητας στο Παρίσι – H 47χρονη σταρ έλαμψε στην Εβδομάδα Μόδας

H Charlize Theron ήταν η επιτομή του στιλ και της κομψότητας στο Παρίσι, όπου βρέθηκε καλεσμένη στο show του Dior, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας.

Η 47χρονη σταρ, που είναι το πρόσωπο του αρώματος “J’adore” του γαλλικού οίκου μόδας από το 2004, μοιράστηκε στιγμιότυπα από την επίδειξη μόδας που έγινε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα και δήλωσε κατενθουσιασμένη. “Νιώθω ακόμη δέος από το απολύτως εκθαμβωτικό show του Dior Φθινόπωρο-Χειμώνας. 

Μaria Grazia Chiuri πραγματικά έχεις ξεπεράσει τον εαυτό σου. Τόσο ευγνώμων που είμαι μέρος του House of Dior όλα αυτά τα χρόνια – σας ευχαριστώ που με αφήσατε να είμαι μέρος αυτής της μαγικής στιγμής. Μέχρι την επόμενη φορά, Παρίσι.”

Στις φωτογραφίες που ανέβασε η Charlize, πόζαρε στο πλευρό κι άλλων διασημοτήτων, όπως το μέλος του κορεατικού γυναικείου συγκροτήματος των Blackpink, Jisoo.

Επίσης, είχε την ευκαιρία να ποζάρει και με την καλλιτεχνική διευθύντρια του Dior από το 2016, Maria Grazia Chiuri.

Η Theron διατηρεί στενή σχέση με τον γαλλικό οίκο μόδας από το 2004 οπότε έγινε το πρόσωπο του αρώματός του. Εκτός από τις διαφημιστικές καμπάνιες, η γαλλική εταιρεία συνεργάστηκε στο παρελθόν και με το φιλανθρωπικό ίδρυμα της σταρ, το Charlize Theron Africa Outreach Project (CTAOP), το οποίο ξεκίνησε το 2007.

Ο οργανισμός έχει ως στόχο να “προωθήσει και να επενδύσει στην υγεία, την εκπαίδευση και την ασφάλεια των νέων που ζουν στη νότια Αφρική για να δημιουργήσει ένα πιο δίκαιο μέλλον για όλους”, σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο.

Κατά τη διάρκεια μιας παλαιότερης συνέντευξης στο WWD, η ηθοποιός εξέφρασε ότι “το να είσαι το πρόσωπο ενός τόσο εμβληματικού αρώματος” ήταν “τιμή” για εκείνη και πρόσθεσε ότι, “ο Dior υπήρξε τόσο συνεργάσιμος και υποστηρικτικός εταίρος”

epirusblog.gr
5 of 5
Charlize Theron: Η επιτομή της κομψότητας στο Παρίσι – H 47χρονη σταρ έλαμψε στην Εβδομάδα Μόδας
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 623571507156159372
item