Brie Larson: Επιβεβαίωσε τον χωρισμό από τον Elijah Allan-Blitz – “Δεν έχω σύντροφο”

Η Brie Larson και ο Elijah Allan-Blitz τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

Η πρωταγωνίστρια του Captain Marvel, 33 ετών, επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον σκηνοθέτη, μιλώντας στο Harper’s Bazaar για το τεύχος Απριλίου του εντύπου.

Δεν έχω επόμενη δουλειά. Δεν έχω σπίτι. Δεν έχω σύντροφο. Δεν έχω κάποιο σχέδιο. Είμαι εντελώς ανοιχτή”, δήλωσε η Larson στο περιοδικό.

Το ζευγάρι πυροδότησε για πρώτη φορά φήμες για ραντεβού αφού φωτογραφήθηκαν να φιλιούνται τον Ιούλιο του 2019, σχεδόν έξι μήνες μετά τη λύση του αρραβώνα της Larson με τον ηθοποιό και μουσικό Alex Greenwald. 

Ενώ κανείς από τους δύο δεν ασχολήθηκε δημοσίως με τη σχέση τους εκείνη την εποχή, εκείνη και ο Allan-Blitz εμφανίστηκαν αργότερα μαζί στο κόκκινο χαλί στα Όσκαρ του 2020.

Εκείνη τη χρονιά, η συνεργασία τους στη σειρά The Messy Truth VR Experience κέρδισε το βραβείο Emmy στην κατηγορία εξαιρετικό πρωτότυπο διαδραστικό πρόγραμμα.

Η Larson αναφέρθηκε στην ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram τον Αύγουστο, στην οποία οι δύο τους φωτογραφήθηκαν μαζί.

Εμφανίστηκαν μαζί στην έκθεση D23 τον Σεπτέμβριο, ενώ προωθούσαν την ταινία μικρού μήκους Remembering. 

Το project ήταν μια συλλογική προσπάθεια του ζευγαριού, η οποία ήρθε σε μια εποχή που οι δυο τους ένιωθαν ότι έπρεπε να είναι δημιουργικοί, είχε πει η βραβευμένη με Όσκαρ με το Collider.

Ήταν η πανδημία και έπρεπε να είμαστε δημιουργικοί“, είπε η Larson. “Βλέπαμε ταινίες από την παιδική μας ηλικία και ψάχναμε όλα αυτά τα πράγματα. 

Μια μέρα, ο Elijah μπήκε στο γραφείο, και νομίζω ότι μέσα σε 20 λεπτά, αλλά ίσως και σε μια ώρα, είχε όλη αυτή την ιδέα.”

Αν και η Larson δεν αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες πίσω από τον χωρισμό της με τον Allan-Blitz, ανέλυσε στη συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar το πώς οι απόψεις της για το μέλλον της άρχισαν να αλλάζουν καθώς μπήκε στα τριάντα της.

Είχα όλους τους ίδιους φυσιολογικούς φόβους με όλους τους άλλους σχετικά με το να είμαι μόνη και να είμαι 30 ετών”, μοιράστηκε η Larson. “Τι θέλω; Πώς ταιριάζει μια οικογένεια και ένα μέλλον με την περίεργη ζωή μου;”

epirusblog.gr
5 of 5
Brie Larson: Επιβεβαίωσε τον χωρισμό από τον Elijah Allan-Blitz – “Δεν έχω σύντροφο”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 103505327960709337
item