Γιάννης Πλούταρχος: Το σχόλιο του για την απόφαση της Πάολα να τραγουδήσει μετά την τραγωδία των Τεμπών

Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η απόφαση κάποιων τραγουδιστών να εμφανιστούν κανονικά στα μπουζούκια, μόλις τέσσερις ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 57 άνθρωποι και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν. 

Μεταξύ αυτών και είναι και η λαϊκή τραγουδίστρια Πάολα.

Η τραγουδίστρια αποφάσισε να ανέβει στη σκηνή του Fever το βράδυ του Σαββάτου χωρίς τον Γιάννη Πλούταρχο, ο οποίος διαχώρισε τη θέση του και απουσίαζε από το πόστο του.

Το αιχμηρό σχόλιο του Γιάννη Πλούταρχου για την Πάολα

Ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό σήμερα ξέσπασε για την απόφαση των καλλιτεχνών να τραγουδήσουν εν μέσω πένθους.

Μάλιστα αποκάλυψε πως είχε μια τυχαία συνάντηση με τον Γιάννη Πλούταρχο το βράδυ της Κυριακής ενώ μετέφερε το αιχμηρό σχόλιο του τραγουδιστή για την Πάολα.

«Στο σχήμα Πάολα, Πλούταρχου, η Πάολα έπαιξε και ο Πλούταρχος δεν έπαιξε. Και πάω σε ένα μαγαζί στη Γλυφάδα χθες. Και κατά τύχη έρχεται ο Πλούταρχος και κάθεται δίπλα μου. 

Μαζί ήμασταν χθες το βράδυ με τον Πλούταρχο. “Ο καθένας λειτουργεί βάσει της συνείδησής του”, αυτό μου είπε ο άνθρωπος. Και κάποια άλλα που δεν μπορώ να πω», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννης Πλούταρχος: Το σχόλιο του για την απόφαση της Πάολα να τραγουδήσει μετά την τραγωδία των Τεμπών
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4700524782456962676
item