Τέμπη: Γιγαντιαία επιχείρηση απεγκλωβισμού στα συντρίμμια των τρένων -Σηκώνουν λαμαρίνες, ψάχνουν με σκύλους

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η γιγαντιαία επιχείρηση έρευνας στα συντρίμμια των τρένων για τον εντοπισμό αγνοούμενων από το δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στα Τέμπη.

Οι διασώστες δίνουν μάχη με το χρόνο και τα συντρίμμια για να εντοπίσουν τους αγνοούμενους. Με ειδικά κοπτικά εργαλεία κόβουν λαμαρίνες από τα πρώτα βαγόνια και με τη συνδρομή σκύλων διασωστών αναζητούν τους αγνοούμενους.

Γύρω στις 3.30 το απόγευμα πτώμα ή πτώματα μεταφέρθηκαν μέσα με σακούλες και πάνω σε φορείο σε ασθενοφόρο για να μεταφερθεί στο νεκροτομείο της Λάρισας.

Και ενώ οι γερανοί προσπαθούν να σηκώσουν την ηλεκτρομηχανή του τρένου, όλοι ελπίζουν ότι θα κλείσει ο αριθμός των νεκρών και δεν θα ανακαλυφθούν και άλλα πτώματα. 

Πάντως, από την εικόνα που αντικρίζουν όλοι, συμπεραίνεται ότι η μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων ήταν σφοδρότατη, λόγω της μεγάλης ταχύτητας, ενώ από την φωτιά που ξέσπασε έχουν καταστραφεί στο σημείο και τα εναέρια καλώδια ηλεκτροδότησης των συρμών.

Τραγικές είναι οι σκηνές, καθώς συγγενείς έρχονται στο σημείο και αναζητούν δικούς τους ανθρώπους που ως τώρα δεν έχουν δώσει σημεία ζωής και στη συνέχεια μεταβαίνουν στα νοσοκομεία για να τους αναζητήσουν.

epirusblog.gr
5 of 5
Τέμπη: Γιγαντιαία επιχείρηση απεγκλωβισμού στα συντρίμμια των τρένων -Σηκώνουν λαμαρίνες, ψάχνουν με σκύλους
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 3738004061404729926
item