Σάμος: Συνελήφθησαν δύο άτομα που είχαν παράνομα όπλα και εξωλέμβιες μηχανές άγνωστης προέλευσης

Τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας για τις παράνομες δραστηριότητες που είχαν αναπτύξει δύο Έλληνες, ένας 75χρονος και ένας 47χρονος, οδήγησαν σε αιφνιδιαστικές έρευνες σε δύο σπίτια και δύο αποθήκες του ηλικιωμένου στη Σάμο, όπου βρέθηκαν παράνομα όπλα και είδη που ερευνάται αν είναι προϊόντα κλοπής.

Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν τέσσερα κυνηγετικά όπλα τρία από τα οποία ήταν αδήλωτα και δύο από αυτά ανήκαν στον 47χρονο, ένα πυροβόλο όπλο που εστάλη για βαλλιστική εξέταση και 48 φυσίγγια. 

Στο πλαίσιο των ερευνών που έγιναν την Παρασκευή, κατασχέθηκαν και τέσσερις εξωλέμβιες μηχανές με τα παρελκόμενα τους, που οι δράστες δεν μπορούσαν να αποδείξουν ότι κατείχαν νόμιμα.

Η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση για να εξακριβώσει την προέλευση των εξωλέμβιων μηχανών, ενώ πατέρας και γιος συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα, καθώς και για το αδίκημα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, κατά περίπτωση.

exolemvios

epirusblog.gr
5 of 5
Σάμος: Συνελήφθησαν δύο άτομα που είχαν παράνομα όπλα και εξωλέμβιες μηχανές άγνωστης προέλευσης
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 7650751491554164839
item